Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ACO PETROVIĆ

'Već 50 godina sam u sportu. Odlazim jer nemam povjerenje u ljude koji vode košarku'

Zagreb: Aleksandar Petrović u šetnji gradom
Marko Lukunic/PIXSELL
06.05.2023.
u 13:38

Bivši košarkaški izbornik opet se javio na Twitteru

Aleksandar Petrović napustio mjesto sportskog direktora HKS-a nakon što nije uvažen njegov prijedlog izbornika koji je bio Dario Gjergja već je izabran Josip Sesar. Aco je nakon toga odlučio uzeti kratku pauzu i odlučio je kako više neće sudjelovati u radu HKS-a. Sada se ponovno oglasio na društvenim mrežama.

- Teče pedeseta godina otkako sam u košarci. Neću o uspjesima, već obrnuto. Svaki put bih se pogledao u ogledalo, poput one najteže, 2001., te podnio ostavku. Ovog puta odlazim jer nemam povjerenja u ljude koji ju vode i koji će je i dalje voditi! - napisao je Aco na Twitteru. 

Također, odustao je od kandidature za novog predsjednika HKS-a. Cibonina igračka legenda i višestruki hrvatski izbornik to je objasnio ovako:

- S obzirom na to da je izborni Sabor Hrvatskog košarkaškog saveza za desetak dana, a karte su već promiješane u uglavnom podijeljene, odlučio sam da neću sudjelovati na tom "festivalu demokracije". Zahvaljujem se svima koji su proteklih dana od mene tražili da se kandidiram - rekao je Petrović. 

Komentara 3

Avatar comandante
comandante
19:38 06.05.2023.

pametno, bilo je vrijeme...daj nam imena tih koji su te molili da se kandidiraš...nakon blamaže sa Božićem, Cirkusa sa izborom selektora, svadje sa svima... prekasno odlaziš

KU
Kujttim
03:23 07.05.2023.

Aca "Trica# će i za 10 mjeseci opet biti faca. I za dvije godine- I za 5 godina ista.

Avatar barba_barba
barba_barba
21:03 06.05.2023.

Aco niste trebali uništavati dalmatinske klubove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije