Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVKA U UO

Veber: HKS ne prikazuje pravo financijsko stanje

16.08.2016., stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica doigravanja za ulazak u skupinu UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - FC Red Bull Salzburg. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
13.12.2016.
u 07:00

"Financijski plan donosi na temelju materijala koji ne prikazuju pravo financijsko stanje... ali i bez kvalitetnih objašnjenja kako će se ostvarivati prihodi"

Samo tri tjedna nakon što je izabran, novi predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković doživio je prvi udarac.

Mladen Veber, Cedevitin predsjednik, dao je ostavku na mjesto u Upravnom odboru HKS-a jer se “financijski plan donosi na temelju materijala koji ne prikazuju pravo financijsko stanje... ali i bez kvalitetnih objašnjenja kako će se ostvarivati prihodi”. 

>> Stojko Vranković novi je predsjednik košarkaškog saveza

Komentara 3

Avatar jedanalivrijedan
jedanalivrijedan
07:20 13.12.2016.

Jel ovo slika igraca u Dinamovom dresu u prilogu o kosarskaskom savezu?

SV
svitilnik
12:08 13.12.2016.

Gospodin Veber daje ostavku u UO HKS-a jer mu je i tako važnija funkcija predsjednika jugoslavenske lige. Ovo je takva komedija a ja bi rekao sramota što se događa u našoj košarci i što se sve dopušta pojedincima. Imali smoo po stvaranju države veliki entuzijazam, dobru i prije svega našu ligu. A sada, naša liga i košarka nagrižene raznim osobnim financijskim interesima ne mogu se ni riješiti onih koji su nas u to doveli več nas i dalje guraju u provaliju

DO
doniidarko
18:34 13.12.2016.

aj ne beči "svitilniče" to da je HKS na koljenima što se financija tiče to znaju i neupućeni, najbolje da tebe puste da vodiš HKS pa če svi klubovi imat para, svi će treneri u omadinskim pogonima biti veliki stručnjaci, napravit ččeš nam 4 playa za repku u jednom ol.ciklusu... radije primjeti da je dinamova slikca na košarkaškoj vjesti pokupi dva, tri "like" i imaj razlog da se digneš sutra iz kreveta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije