Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreno već na vaganju

Tyson udario navijača, Pacquiao jeo čokoladu, zvižduci Moneyju

Mayweather, Pacquiao
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
02.05.2015.
u 09:58

Iako se radi o njegovoj zemlji i domaćem terenu, ulazak Floyda Mayweathera bio je popraćen golemom salvom zvižduka.

Sve je spremno za boksački meč stoljeća nakon što je noćas održana i posljednja tehnikalija, odnosno službeno vaganje. Pred mnogo gledatelja u MGM Grand Areni u Las Vegasu koji su morali platiti da bi vidjeli spektakl prije spektakla, Floyd Mayweather jr. i Manny Pacquiao su stali na vagu i očekivano prošli bez ikakvih problema.

Prvi na vaganju je bio Filipinac Manny Pacquiao za kojeg se u startu znalo da neće imati problema pa je vrlo dobro raspoložen ušetao na pozornicu, piše Fightsite. Pac-man se smiješio, okidao je "selfieje" i na koncu imao 65.5 kilograma. Valja napomenuti da je Pacquiao ranije ovog tjedna na probnom vaganju imao jedan kilogram manje.

Koliko je bio opušten najbolje govori činjenica da je jeo čokoladu i kad je stupio na pozornicu, a isto je bilo i tijekom petka budući da je sve objavljivao na društvenim mrežama.

Iako se radi o njegovoj zemlji i domaćem terenu, ulazak Floyda Mayweathera je bio popraćen golemom salvom zvižduka dok su Pacquiau skandirali. Ili mu Amerikanci nisu skloni, ili su na vaganje došli samo Pacquiaovi navijači. Mayweather je imao pola kilograma više od Filipinca odnosno 66.2 kg.

U trenutku kada su se dva borca trebala sučeliti, Pacquiao je umjesto ozbiljnog i opasnog lica nabacio novi osmijeh te je svom suparniku rekao "hvala ti". Kasnije je zahvalu i objasnio...

"Rekao sam mu hvala jer sam tako zahvalio i fanovima i njemu zbog toga što će se ova borba dogoditi", rekao je Filipinac.

"Trenutačno sam fokusiran samo kako bih bio što pametniji, moram slušati ovoga tamo čovjeka zato što bez mog oca (ujedno i trenera Floyda Seniora), ne bih bio tu gdje jesam u ovom trenutku. Smatram da je u svih 47 borbi odigrao ključnu ulogu. Posvetio sam se boksu 20 godina i mislim da sam spreman", rekao je čovjek koji se naziva "najboljim boksačem u povijesti".

Ključno pitanje noćašnjeg dvoboja bit će može li Pacquiao protiv većeg protivnika. Filipinčev odgovor je potvrdan...

"Borio sam sam protiv većih protivnika poput Margarita, De La Hoye. To mi ne smeta. Osjećam da će Bog biti sa mnom, da će mi dati snage i da će mi donijeti pobjedu u moje ruke", poručio je na koncu Pac-man.

Izravni prijenos iz MGM Grand Arene u Las Vegasu bi se trebao dogoditi u noći sa subote na nedjelju oko 4 sata iza ponoći. Tekstualni prijenos uživo moći ćete pratiti na našem portalu.

Dodajmo kako je jedan navijač gotovo nastradao kada je odlučio zagrliti legendarnog Mikea Tysona koji je svjedočio službenom vaganju, piše Fightsite. "Iron Mike" je sjedio mirno u publici kada mu s je jedan fan prišao s leđa. Tyson ga je najprije lagano, a onda i jače laktom udario i odgurnuo od sebe. Dojam je kako je navijač solidno i prošao poznavajući Tysonovu naglu narav.

>>Mayweather zatražio provjeru 'zaštite za genitalije' kod Mannyja: Sumnja u prevaru!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije