Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZOVAN DEBI

Vatreno krštenje za Nenada Bjelicu: S posrnulom njemačkom momčadi bori se za Europu

1.FC Union Berlin - New Coach Nenad Bjelica Press Conference
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
1/3
29.11.2023.
u 09:04

"Želimo prezimiti u Europi", rekao je novi trener Union Berlina, hrvatski strateg Nenad Bjelica. Najbolja opcija mu je pobjeda protiv Brage, obzirom da će u slučaju remija morati svoju priliku tražiti kroz Real Madrid

Hrvatski trener Nenad Bjelica debitirat će na klupi Union Berlina u srijedu, u utakmici Lige prvaka protiv Brage. Susret je na rasporedu od 21 sat, a Bjelica mora podići momčad koja je na dnu skupine u Ligi prvaka i pretposljednja na ljestvici Bundeslige.

"Utakmice Lige prvaka uvijek su posebne. To vrijedi i za trenere i za igrače. Prvi put smo zajedno trenirali u ponedjeljak, a nakon toga imali smo dva dana za pripremu momčadi. Očekujem maksimalno zalaganje i koncentraciju od prve do posljednje minute. Želimo prezimiti u Europi, a jedni način za to je ostvariti pozitivan rezultat i nadati se završnici protiv Reala", rekao je Bjelica.

VEZANI ČLANCI:

To će postići ukoliko protiv Brage upiše pobjedu. Ukoliko budu poraženi, Union Berlin ispada iz utrke za "prezimljavanje" u Europi. Ako utakmica završi neriješeno, imat će priliku svoje želje ispuniti protiv Real Madrida, no tada ih moraju pobijediti.

VIDEO Jakirović je potjerao igrača Dinama: 'Pola njih razbija svlačionicu, a on u boksericama telefonira'

Komentara 3

GO
Gof33
11:23 29.11.2023.

Daj Boże da uspije u Union Berlinu. To bi bila odlična reklama i za druge HR trenere i nogometaše.

PO
Poletarac101
11:07 29.11.2023.

Jako teško protiv Brage,uz sreču eventualno bod..

BT
Branko_Trol
09:20 29.11.2023.

Levi ce dobit otkaz cim ga prokuze 😂🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije