Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uefa odlučila
Povratak na članak

Vatreni u novom izdanju Lige nacija ponovno u elitnom razredu

Na sjednici je odlučeno kako se elitni razred širi na 16 reprezentacija, pa će tako Hrvatska ponovno igrati s najjačim suparnicima

Komentari 7

JU
juma
22:20 24.09.2019.

Naravno ovo su odlucili zbog nas i Islanda. Nogomet sve vise postaje nalik Eurosongu. Neki uvijek moraju nastupati u elitnoj grupi i ne mogu ispasti prije zavrsnice.

VL
IL
ilijan1a
22:01 24.09.2019.

Totalni promašaj

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:16 25.09.2019.

sad je nogomet sve više postao biznis velikih, koji si na sve moguće načine pokušavaju osigurati stalnu ulaznicu na velika natjecanja. par kikseva više neće ništa značiti. jer imaš bezbroj osigurača. mali više nemaju nikakve šanse, jer fer borbe više i nema. nema čistog ždrijeba, već je poludirigirani. zašto? zašto se u jednoj skupini lige prvaka ne bi našli real, barca, city i liverpool? u drugoj juve, inter, roma i lazio? u trećoj psg, lyon...? zašto 30 'malih' zemalja koje su u uefi dozvoljava legalizaciju prostitucije nogometa i fair playa i time sebi zatvara vrata?! koga interesira četvrtfinale lige prvaka kojeg 8 godina za redom igra 7 istih klubova?!

VL
PR
prajdali100
21:40 24.09.2019.

Netko uporno gura ovo natjecanje.Možda i zaživi ali za sada ga mnogi osporavaju.

VL
Avatar nisam..robot
nisam..robot
08:38 25.09.2019.

Zahvalimo se njemackoj koja je aktualno drugoklasna, ako spadnu jos nize prosirit ce se na 28 nacija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.