Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA TRI BODA

Vatreni se vraća: Budimir dramatično u 92. minuti zabio za pobjedu Osasune

(SP)SPAIN-MADRID-FOOTBALL-SPANISH LEAGUE-ATLETICO DE MADRID VS CA OSASUNA
Juan Carlos Rojas/XINHUA
10.04.2022.
u 16:12

Unatoč pobjedi Osasuna je ostala na desetom mjestu, ali se bodovno izjednačila s devetom Valencijom

Hrvatski napadač Ante Budimir odlučio je pogotkom u 92. minuti utakmicu 31. kola španjolske La Lige u kojoj je Osasuna kao domaćin svladala Alaves s minimalnih 1-0.

Osasuna je bila bolja, a najbolju šansu propustila je u 38. minuti kada Ruben Garcia nije realizirao jedanaesterac. Ante Budimir odigrao je cijelu utakmicu, a zabio je i prije te 92. minute. U 73. je lijepo suparničku mrežu naciljao glavom, ali je tada gol poništen zbog zaleđa.

No, u 92. je bilo sve regularno, a na nekoliko metara udaljenosti od suparničkih vrata Budimir je dočekao loptu i zabio za tri boda. Bio je to njegov peti prvenstveni pogodak u sezoni.

Unatoč pobjedi Osasuna je ostala na desetom mjestu, ali se bodovno izjednačila s devetom Valencijom.

Alaves je u sve težoj situaciji na dnu. Ovo je bila osma ligaška utakmica u nizu bez njegove pobjede. U tom je razdoblju upisao dva remija i šest poraza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije