Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema opuštanja

Vatreni nakon velike pobjede nad Irskom održali – trening

hrvatska
Slavko Midžor/Pixsell
11.06.2012.
u 10:35

Nije riječ ni o kakvoj kazni, standardna je to metoda kondicijskog trenera Miljenka Raka koja služi za opuštanje.

Ništa u hrvatskom taboru ne prepuštaju slučaju. Opuštanja i odstupanja od cilja nema ni za milimetar. Tako su igrači koji su iznijeli teret velike pobjede nad Irskom nakon utakmice izašli na travnjak i održali kraći trening!

Ne, nije u pitanju nikakva kazna izbornika Slavena Bilića, standardan je to postupak kondicijskog trenera Miljenka Raka. Na taj način naši su reprezentativci laganim istrčavanjima opustili mišiće i izbacili iz tijela stres, napetost i sve ostalo što se nakupilo tijekom 90 čarobnih poznanjskih minuta protiv Irske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije