Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Budimir

Vatreni je sa 6 mjeseci izbjegao u Hrvatsku, a odgojila ga je majka poslije tragične pogibije oca

05.11.2023.
u 21:00

Sv. Ante opet će u akciju spašavanja, na listi je igrača za utakmice u studenom protiv Latvije i Armenije i čovjek je u kojeg se polažu sve nade. U dosadašnjih 17 nastupa Ante je pokazao da može pomoći ovoj reprezentaciji, a toga je očito ponovno postao svjestan i izbornik, koji je odlučio okrenuti njegov broj.

Komentara 2

IV
ivica.vranjic
08:50 06.11.2023.

Mi Hrvati!!!!

BL
blackeder2022
00:45 06.11.2023.

Budimir zabio dva komada Osasuna ga cijeni.Daliću nije dobar bolji mu je panj iz Dinama,pa ako je bolji,sto ga nitko neće da kupi?Zar bi netko propustio ne imati vrsnog golgetera?A,da, Dalić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?