Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNO, HRVATSKA!

Vatreni večeras igraju za zlato i povijest. Evo gdje možete gledati finale protiv Španjolske

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/147
18.06.2023.
u 19:39

Hrvatski nogometaši večeras se bore za prvo mjesto na final fouru Lige nacija protiv neugodne furije

Hrvatska nogometna reprezentacija danas se od 20.45 sati bori za prvo zlato i trofej u povijest A vrste, protivnik će biti stari znanac Španjolska koja je svladala Italiju pred kraj utakmice. Ovo će nam inače biti 10 međusobni omjer sa furijom od samostalnosti, još uvijek pamtimo 0:6 u Elcheu i poraz na Euru, ali i čudesnu pobjedu u Zagrebu kada smo malo poravnali račune. 

Prema kladioničarskim kućama, Španjolci su favoriti, tako se na njihovu pobjedu u osnovnom dijelu utakmice tečaj kreće čak i ispod 2.00, a na Hrvatsku je visokih 4,.00! Ili, 1,55 na to da će furija osvojiti Ligu nacija što je veliko podcjenjivanje izabranika Zlatka Dalića koji su pokazali kao i možda najbolja ekipa na final fouru. 

Svi su spremni i svi treniraju, to je jako dobra vijest za hrvatske navijače, svi su spremni potegnuti za Luku Modrića, kapetana kojemu bi ovo mogla biti i zadnja utakmica u najdražem dresu. Prijenos utakmice možete pogledati na Novoj TV, dok u emisiji pd 20 sati gostuje legendarnim brončana garnitura predvođena Slavenom Bilićem, Marijem Stanićem i Robertom Jarnijem. Isto tako, dvoboj se može gledati na prvom programu Sport kluba te putem tekstualnog prijenosa na portalu Večernjeg lista. 

Večeras je najavljeno da stiže oko 25 tisuća hrvatskih navijača što bi trebalo biti najmasovnije gostovanje u povijesti naše reprezentacije. 

VEZANI ČLANCI:

- To znači da ova reprezentacija vrijedi u svakom smislu, da je vole. Ako dovedeš 25.000 Hrvata u Rotterdam, onda znaš da vrijediš - izjavio je Dalić na posljednjoj pressici uoči Španjolaca. 

Komentara 1

DU
Deleted user
09:44 18.06.2023.

Pobijedi li Hrvatska, mnogim "naprednima" past će mrak na oči, i to ne samo u Hrvatskoj nego i u "regionu", pa to ti je bolan ne bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije