Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUST RASPORED
Povratak na članak

Vatreni bi mogli igrati sa Srbijom, evo tko su mogući protivnici Hrvatske

Izabranici Zlatka Dalića nalaze se u prvoj jakosnoj skupini i to nam itekako ide na ruku jer to znači da neće izvući nikoga od najjačih europskih reprezentacija.

Komentari 4

DE
DeGogi
09:11 20.11.2020.

A sutra bi mogla i kiša padati.

VL
MK
mksdk
11:32 20.11.2020.

Srbija je pokazala da može biti neugodna ako se na njoj ne igra presing. Kad joj se stisne presing od zadnje linije obrane, onda su u problemima. Mi po defaultu igramo s visokim presingom tako da bi Srbija vjerojatno bila u problemima (osim ako se u međuvremenu ne odreknu nominalno najboljih igrača i ne izmisle neko novo rješenje).

VL
DU
Deleted user
07:59 20.11.2020.

Bolje da ne igraju, i ovo prokletstvo sa Kovečićem koji je baš u krivi trenutak zabio 2 gola i sebi osigurao status...

VL
KA
kajbum
08:03 20.11.2020.

Pa I nemozemo vise niskim drugim

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.