Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FAVORITI

Vaterpolisti Juga uvjerljivo ušli u finale hrvatskog Kupa

25.04.2015., Zagreb, Bazen Mladost - Druga polufinalna utakmica za vaterpolskog prvaka Hrvatske, HAVK Mladost - VK Jug CO Duborovnik.  Duje Zivkovic, Miho Boskovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL
05.12.2015.
u 18:40

Lako su pobijedili Jadran 12-5

Vaterpolisti dubrovačkog Jug CO plasirali su se u finale hrvatskog Kupa nakon što su u bazenu na zadarskom Višnjiku u polufinalnoj utakmici pobijedili splitskog Jadrana rezultatom 12-5 (3-1, 3-1, 2-0, 4-3).

Od početka susreta bilo je jasno da je kvaliteta na strani Dubrovčana i bilo je samo pitanje s koliko će golova razlike momčad trenera Vjekoslava Kobeščaka pobijediti momčad iz Splita.

Golove za Jug CO postigli su: Joković i Perrone po 3, Benić 2, a Fatović,  Garcia, Marković i Vrlić po 1.

Jugaši će sutra u 16,15 sati za naslov pobjednika Kupa igrati protiv boljeg iz druge polufinalne utakmice Mornar BS – Primorje EB.

>> Vaterpolisti Juga u Dubrovniku pobijedili mađarski Szolnoki sa 10-9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije