Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Vaterpolisti Jadrana poraženi u Pireju

Split: Utakmica 10. kola A skupine Lige prvaka Jadran - Vouliagmeni
Miroslav Lelas/PIXSELL
26.04.2023.
u 23:55

Jadran je dobro ušao u utakmicu i u prvoj četvrtini je bio ravnopravan. Međutim, Olympiacos je u drugoj dionici poveo sa 6-2. Splićani su smanjili na 6-4, no domaćin je vrlo brzo pobjegao na tri gola prednosti.

U susretu 12. kola A skupine vaterpolske Lige prvaka splitski Jadran je na gostovanju u Pireju izgubio od Olympiacosa sa 7-10 (2-3, 1-3, 3-2, 1-2).

Jadran je dobro ušao u utakmicu i u prvoj četvrtini je bio ravnopravan. Međutim, Olympiacos je u drugoj dionici poveo sa 6-2. Splićani su smanjili na 6-4, no domaćin je vrlo brzo pobjegao na tri gola prednosti.

Hrvatski sastav je u nastavku susreta još tri puta smanjio na dva gola zaostatka, ali više od toga nije išlo. Olympicos je na koncu slavio sa 10-7.

Domaćine je do pobjede predvodio Gyorgy Vamos sa četiri gola, Ioannis Fountoulis je zabio dva gola, dok je hrvatski vaterpolist Marko Bijač imao čak 14 obrana. Za grčki sastav igra i Andro Bušlje koji je postigao jedan pogodak.

Kod Jadrana Luka Bukić i Jerko Marinić Kragić zabili su po tri gola, a među strijelce se upisao i Duje Pejković. Mate Anić je imao šest, a Ivan Marcelić pet obrana.

Olympicos je trenutačno drugi sa 28 bodova, dva manje od vodeće Barcelonete koja ima i susret manje. Treći je Pro Recco sa 27 bodova i susretom manje. Jadran je peti sa 14 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije