Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prednost mladome lokosu
Povratak na članak

Vargić: Ovo mi je bila najbolja sezona, ali Zelenika je zaslužio poziv

– Iako je iza mene najbolja sezona u karijeri, nisam razočaran što nisam pozvan. Bit će još utakmica i prilike za dokazivanje

Komentari 3

Avatar mohito
mohito
10:03 15.05.2014.

i u clanku se spominje zasto zelenika - zaduzil je kovaca obranama u mladoj repki i kovac mu to vraca sada - medjutim ako treci golman ionako putuje "turisticki" kako to navode u clanku, onda je definitivno vargic zasluzil da bude taj treci golman jer je ove sezone sigurno najbolji golman lige, pa ako se poziva najboljeg strijelca lige, trebalo je pozvat i naboljeg golmana lige - za zeleniku ce biti jos dosta prvenstava jer je mlad i ako potvrdi kvalitetu i napreduje, pred njim je buducnost , a vargica je trebalo nagradit za odlicnu sezonu jer je sigurno zasluzio poziv, a k tome, ako se iz nekog razloga pojavi potreba da treci golman mora u igru, onda je vargic sasvim sigurno najbolja opcija jer je daleko pouzdaniji i iskusniji…mislim da je ovo sa zelenikom kovacev propust….

VL
ZW
zweistein
08:41 15.05.2014.

ovaj ivan vargić je Gospodin s velikim G. da usput i daleko najbolji golman HNL-a

VL
CR
crnaguja1950
08:36 15.05.2014.

po čemu je Zelenika zaslužio poziv osim što nije mogao braniti u gnk pa je prešao u mamićevu prćiju br 2 i osim što je igrač velikog tate hrvatskog nogometa?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.