Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Repovi derbija

Vargić ogorčen: Šest minuta nadoknade? 
To nije moguće

Rijeka slavlje Stuttgart (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
17.12.2013.
u 09:30

– Realno gledajući, mi smo izgubili dva boda. Počeli smo jako dobro, zabili smo dva gola, nisu nam mogli doći do zadnje linije

U utakmici Hajduka i Rijeke (2:2) stekao se dojam da Splićani ne bi dali pogodak iz igre do Nove godine, poglavito nakon što je Ivan Vargić u 2. minuti uspio “ući u udarac” Marku Bencunu u situaciji kada su vratari uglavnom nemoćni. Vargić je svejedno primio dva pogotka, oba iz kaznenih udaraca.

Štoviše, Splićani smatraju da su zakinuti za još jedan kazneni udarac:

– Neću komentirati penale, mogao bih svašta reći. Bolje da šutim! – kaže Ivan Vargić.

Ako ne smije govoriti o suđenju, Vargić može govoriti o utakmici u kojoj je Rijeka razočarala u drugom poluvremenu.

– Realno gledajući, mi smo izgubili dva boda. Počeli smo jako dobro, zabili smo dva gola, nisu nam mogli doći do zadnje linije. Nijedna momčad ne može na Poljudu pritiskati Hajduk svih devedeset minuta, u drugom smo dijelu bili u podređenom položaju. Dosta smo dobro izlazili u kontre i polukontre, nedostajala nam je realizacija. Dobro smo se branili, ali eto... Dogodio se trenutak nepažnje, da ne ulazim u druga razloge koji nisu igrački...

Koje razloge?

– Recimo, sudačka nadoknada od šest minuta! Kao da se nadoknađivalo vrijeme iz zadnje tri utakmice odjednom – govori Vargić.

Utakmica protiv Hajduka potvrdila je da Rijeci ove sezone nešto nedostaje.

Moglo se očekivati da će Rijeka igrati drugačiji nogomet u europskim i domaćim utakmicama, ali nitko nije mogao očekivati da momčad koja igra ravnopravno protiv Betisa ili Lyona u HNL-u ne može pobijediti nijednog izravnog konkurenta...

– Mislim da je važnije da nas nije nadigrao nitko od izravnih konkurenata osim Dinama u Maksimiru. Treba uvažiti da su sve te momčadi odigrale dvadesetak, a mi smo dosad odigrali 33 utakmice – kaže Vargić.

Rijeku ove godine još čeka jedan susret protiv momčadi iz gornjeg doma. Kekova momčad u četvrtak gostuje kod Lokomotive.

U Maksimiru igraju odgođenu utakmicu 17. kola Prve HNL.

Komentara 7

Avatar jure23
jure23
10:01 17.12.2013.

ova momčad hajduga kolektivno boluje od padavice, čim vide bijelu liniju padaju kao pokošeni

LA
laki13
16:51 17.12.2013.

Nije bio ogorčen kada su za Rijeku protiv Hajduka svirali penal na 25m ili je !?

MO
mojazemlja
14:58 17.12.2013.

Vargiću šuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije