Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1. KOLO DAVISOVA KUPA

Varaždin domaćin protiv Ekvadora

Marin Čilić
Igor Kralj | 24sata
16.12.2009.
u 12:46

Zainteresiranih je gradova kandidata za organizaciju tog susreta bilo nekoliko, no Varaždin je pokazao najveće zanimanje i prvi će put ugostiti najbolje hrvatske tenisače u nekom susretu Davisova kupa, piše u HTS-ovu priopćenju.

U srpnju 2003. godine Varaždin je bio domaćin susretu Fed kupa između Hrvatske i Brazila.

Dvoboj Hrvatske i Ekvadora na rasporedu je između 5. i 7. ožujka 2010. godine, a održat će se u gradskoj sportskoj dvorani koja će za ovaj susret moći primiti 5100 gledatelja.

Igrat će se na brzoj podlozi, a pobjednik će se plasirati u srpanjski četvrtfinale protiv boljeg iz okršaja Srbije i SAD-a. Hrvatska, osvajač Davisova kupa iz 2005. godine, u posljednjih pet susreta u ovom natjecanju ima četiri pobjede, a ove je sezone stigla do polufinala.

Ekvadoru će ovo biti prvi nastup u svjetskoj skupini od 2001. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije