Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dario Šimić
Povratak na članak

VAR nam je neophodan, suci tjeraju publiku sa stadiona

Ta je tehnološka novost danas neizbježna jer su pokazatelji fenomenalni - kaže Šimić

Komentari 12

DU
Deleted user
20:30 27.02.2018.

Gledatelje tjeraju igrači poput tebe Šimiću,nekvaliteta hr.nogometa i jako loši stadijoni.

VL
Avatar Mali.Princ
Mali.Princ
23:11 27.02.2018.

Autor to ovako piše odmah na početku: "Je li videotehnologija (tzv. VAR) u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi doista potreba ili ćemo i dalje tehnološki kaskati za Europom....". Pa pitanje... Kojom to Europom? Mi se možemo mjeriti sa njemačkom i talijanskomom ligom koje ga koriste za nacionalno prvenstvo? A sve druge zemlje ga tek testiraju, kao što se i kod nas o tome raspravlja. Jedna Liga Prvaka još nije u pokušaju da VAR primijeni, a vi pišete o nekom kaskanju za Europom. Smiješno. I neka me netko još ispravi ako sam izostavio nečije nacionalno prvenstvo.

VL
KA
Karloho
21:58 27.02.2018.

Dario je svestrani "stručnjak ",ne samo u nogometu nego kako ga drug Dasović pretstavlja i u suđenju . Ovo mi jako lici na ekipu koja je pljuvala po Petroviću ,pa su nam uspjeli košarku srozati u roku nekoliko mjeseci na najjadnije grane.

VL
DH
dalibor.hren
21:45 27.02.2018.

Tko ga je proglasio KONSTRUKTIVNOM oporbom?

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:45 27.02.2018.

Predsjednik Udruge nogometni sindikat i konstruktivna oporba HNS-a Dario Šimić ???? Konstruktivna oporba ???? Po čemu ? Dvije suvisele rečenice nije rekao u halabuci protiv HNSa i Šukera.... Čak je i Mišković izjavio kako je razgovarao sa njime dva sata i nije shvatio što želi i koji su planovi... samo 'promjena' i 'promjena'... Što, čega, koga, kako.... to nije znao ni sam Šimić. Nema pojma ali ima stav. Dario, frizurice, kako ti je zdravkec već rekao , pamet ti je kao šumeća tabeta..... Ššššššššš..... I na kraju glede VAR tehnologije, u nekim se zemljama već razmišlja o ukidanju...

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
20:43 27.02.2018.

Dario, a jel se ko sjetil predložit 30 minuta efektivne igre po poluvremenu pa nek odugovlači kom se prohtje? Isto tak jel se nemre dat neki "bonus" il "kvisko" pregled snimke npr. saka momčad jenput il dvaput po poluvremenu i dost? Ima opcija sam se treba sjest i dobro promislit.

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
00:23 28.02.2018.

Velika kvaliteta nogometa ovih vedeta neumoljivo tjera kući

VL
TA
tarzan
20:31 27.02.2018.

Kako su nam suci loši ni video tehnologija nam ne može pomoći

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.