Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori

Vanja Udovičić najbolji europski vaterpolist u 2010.

\'Vanja Udovicic of Serbia celebrates his goal against Montenegro during their European Water Polo Championships quarterfinal match in Zagreb September 7, 2010. REUTERS/Laszlo Balogh  (CROATIA - Tags:
Reuters
02.11.2010.
u 18:03

LEN Magazine i službeno je objavio rezultate ankete za izbor najboljega europskog vaterpolista u 2010. godini.

Glasovali su vaterpolski dužnosnici i novinari sportskih listova i portala, a uvjerljivi pobjednik je igrač Mladosti i član reprezentacije Srbije Vanja Udovičić sa 59% glasova.

Na drugome mjestu je naš igrač Damir Burić s 29%, a treći je Talijan Stefano Tempesti s 12% glasova, obojica iz Pro Recca.

Ključne riječi

Komentara 1

ZU
zuba
19:59 02.11.2010.

Bravo Franjo...Hrvatino nasa!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije