Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Milanović

''Vanja Udovičić izabrao je pravi klub''

\'14.11.2010.,bazen na Mladosti, Zagreb - 1. kolo vaterpolske Eurolige, Mladost - Partizan. Igor Mailanovic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
15.11.2010.
u 18:36

- Očekujem da će Mladost i Partizan otići dalje te da više neće biti u istoj skupini, kako bismo zajedno trenirali.

Pljesak ispunjenog gledališta Mladosti prije nedjeljne utakmice s Partizanom govorio je sve: Zagrepčani nisu zaboravili dvije godine koje je Igor Milanović, sadašnji trener Partizanovih vaterpolista, kao vrhunski sidraš proveo na Savi:

– U Zagrebu sam proveo dvije prekrasne godine koje su bile uspješne i u sportskom smislu. Dvaput smo pod vodstvom Duška Antunovića osvojili Kup prvaka i iz tog vremena nosim najljepše uspomene. Drago mi je da me publika nije zaboravila. A niti ja nisam zaboravio Zagreb, dolazio sam i dolazit ću vrlo često – istaknuo je danas 44-godišnji Milanović, jedan od stanara vaterpolske Kuće slavnih.

– Sad je u Mladosti jedan drugi partizanovac - Vanja Udovičić. Kako vi na to gledate?

– Kad ga već Partizan nije mogao dovesti, a novac je, naravno, bio u pitanju, Vanja je izabrao pravi klub. To sam mu i rekao kad smo se našli na kavi nakon što je potpisao za Mladost. Zagreb će iz njega izvući maksimum, kao što je bio slučaj i sa mnom. Ali i žapci su dobili pravog igrača, što se najbolje vidjelo i u našoj utakmici. Vanja je mladostašima došao kao as na desetku. Povezat će braniče, sidraše i napadače i Zagrepčani će biti vrlo jaki.

– Čini se da vas nije previše pogodio poraz od Mladosti?

– Željeli smo pobjedu, ali je Mladost bila bolja dijelom i zato što smo mi tek započeli s pripremama. Nisam time htio omalovažiti pobjedu Mladosti. Međutim, objektivno, naše su dvije momčadi bolje od konkurenata (Olympiakos i Barcelona, nap. a.) i očekujem da ćemo i jedni i drugi ići dalje i da poslije nećemo opet biti u istoj skupini. To će nam omogućiti da zajedno treniramo i budemo još jači. Ovo je ipak bilo tek prvo kolo, očekujem da će Partizan u nastavku Eurolige igrati mnogo bolje – istaknuo je Milanović.

Komentara 1

M0
Matija 011
15:50 16.11.2010.

Vanja,nadam se da ces se jednog dana vratiti kuci u svoj voljeni partizan i crno-beli Beograd.Sve najbolje tebi i tvom sadasnjem klubu,naravno u Beogradu da izgubite!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije