Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOPNIK O BIVŠEM TOPNIKU

Van Persie: Ne očekujem ispriku od Adebayora

Emmanuel Adebayor
AFP
26.09.2009.
u 10:39

Nizozemski napadač Arsenala Robin van Persie opovrgnuo je izjavu bivšeg suigrača, a danas člana Manchester Cityja Emmanuela Adebayora, da mu se ispričao nakon pogibeljnog starta na njega od prije dva tjedna.

Podsjetimo, Adebayor je 12. rujna u utakmici između Manchester Cityja i Arsenala (pobjeda Cityja 4:2) u sklopu 5. kola Premier lige namjerno nagazio Van Persieja na lice kopačkom, ali izbjegao je kaznu na utakmici budući sudac Mark Clattenburg nije vodio incident.

Kazna mu je stigla naknadno od strane Engleskog nogometnog saveza (FA), te je zaradio tri utakmice kazne.

- Adebayor je posljednjih nekoliko tjedana pokazao kakav je. Kada se pogledam u zrcalo ne mogu sebe kriviti za rasplet situacije – rekao je Van Persie, koji i danas ima vidljive tragove od udarca kopačkom po licu.

Adebayor je u izjavama nakon utakmice inzistirao da je razgovarao s Van Persiejem, ali Arsenalov napadač opovrgava da je do ikakvog razgovora došlo.

- Ne, ne očekujem nikakvu ispriku od njega. Moji osjećaji po tom pitanju su i dalje isti i ne želim gubiti više svog vremena na gospodina Adebayora – dodao je nizozemski napadač.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
petrovve
11:01 26.09.2009.

Mozes dugo cekati ,na njegovu ispriku....Ako je istin i novinari ne lazu,Adebayor je rekao da bi opet tako napravio....Sta drugo od primitivca i ocekivat,takav je bio i ostaje.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije