Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZOZEMAC ČASTI KOMPLIMENTIMA

Van Nistelrooij hvali: Petrić i Guerrero su fleksibilniji

'Hamburg SV\'s Ruud van Nistelrooy competes for the ball with Werder Bremen\'s Per Mertesacker (R) during their German Bundesliga first division soccer match in Bremen May 8, 2010. REUTERS/Christian C
'CHRISTIAN CHARISIUS'
27.07.2010.
u 08:30

Nogometaši HSV-a se za novu sezonu pripremaju u opuštenom ozračju. U nedjelju su vozili bicikl te se spuštali niz vodene tobogane.

– Dobro smo se zabavljali – potvrdio je hrvatski reprezentativac Mladen Petrić, koji će činiti napadački trojac HSV-a, i to iza Van Nistelrooija.

–- U našem sustavu igre mogu igrati samo u vršku napada. Petrić i Guerrero su fleksibilniji od mene, oni mogu igrati poziciju desetke ili čak i više u širinu. To je za nas kao momčad izvrsno – hvali suigrače Van Nistelrooij.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije