Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAYERN

Van Gaal hvali Pranjića, Pranjić Olića, a Kaiser ih kudi

Danijel Pranjić
Nenad Drmić
02.12.2009.
u 15:14

I dalje pohvale za svoju igru na lijevoj strani veznoga reda prima Bayernov Danijel Pranjić. Nakon što je s pozicije lijevog braniča pomaknut u vezu 28-godišnji hrvatski nogometni reprezentativac se "preporodio".

Misli tako i Louis van Gaal, trener trenutačno četvrtoplasirane momčadi njemačke Bundeslige.

- Zaštitio sam ga, razgovarao s njime i radili smo. On na toj poziciji igra i u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, a isto je mjesto imao i u Heerenveenu. To je njegovo mjesto - objasnio je Luis van Gaal dobru Pranjićevu igru u Bayernovoj pobjedi 3:0 protiv Hannovera.

- Rekao sam si da se moram koncentrirati na svoju igru i ne slušati ono što se zbiva u publici - dodao je Pranjić, aludirajući na masu koja mu je nerijetko zviždala za igre u dresu bavarskog kluba.

Sport1.de podsjeća na način na koji je Pranjić iz Heerenveena došao u Bayern. Transfer je bio "težak" 7,7 milijuna eura, Bayern nije želio platiti više od 7, pa je hrvatski reprezentativac sam izdvojio 700 tisuća kako bi se priključio najjačemu njemačkom nogometnom klubu.

- Ništa dobroga ne donosi kada vam 70.000 ljudi govori da ste loši. Samo zajedništvo publike i igrača nam može vratiti samopouzdanje - osvrnuo se Pranjić na zvižduke koje je zamijenio pljesak i pozvao navijače kluba da još jače stanu uz igrače, te veselo pozdravio povratak Ivice Olića na teren i u dobru formu.

Ruptura mišića lista desne noge udaljila je Ivicu Olića s terena na mjesec i pol dana, a po povratku je hrvatski napadač pogocima odmah dokazao koliko je nedostajao Bavarcima.

-  Drago mi je što se vratio sa stilom - zaključio je Pranjić.

Dodajmo samo da je Franz Beckenbauer, predsjednik Nadzornog odbora Bayerna, drugačijeg mišljena od ostalih, pa je u razgovoru za Sport Bild jasno naglasio da nitko od igrača koji su stigli ovog ljeta nije još ostavio trag u klubu.

- To je ono što me čudi, ali to ne znači da smo loše tržili - kazao je legendarni Nijemac. 

Komentara 3

OB
-obrisani-
17:13 02.12.2009.

Pa Olič i Pranjič mogu za razliku od ostalih reprezentativaca FC Bayern igrati punim gasom jer dok če oni trebati energiju na SP 2010 ova dvojica če šlokati gemište i sanjati kako bi bilo da su među najboljima.

SM
simune mali
15:29 02.12.2009.

Olic im je spasio ovaj dio sezone, a ne klose, ribery ni roben a bome ni gomez(hihi) viva olic

KU
kumanovac
02:32 05.12.2009.

Olic je najveca neznalica koja je ikada igrala u BAJERN shvatite to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije