Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELI U POSTIRAMA

Valovi spriječili Keruma, policajci osiguravali trening

Hajduk pripreme
Foto: Leonard Ninčević
1/5
30.10.2009.
u 17:17

Jaka bura spriječila je Željka Keruma da posjeti bijele na Braču, trening je gledalo 20ak ljudi, a nadziralo sedam policajaca.

U planu je bio posjet gradonačelnika Splita Željka Keruma i predsjednika uprave Hajduka Joška Svaguše, ali nisu se pojavili u Postirama na Braču. Naime, jaka bura zaustavila je Keruma i Svagušu u njihovu naumu, valovi su ipak bili jači od Kerumove jahte "Joke".

I bez njih dvojice bijeli su održali trening koji je pratilo dvadesetak navijača. Ponovno nisu izostale jake policijske snage, čak sedmorica "plavaca" osiguravala su trening Hajduka. Ali nije bilo potrebe ni za kakvom intervencijom.

– Ovo je sramota, tko to plaća. Ima policije koliko i nas – komentirao je jedan od Postirana koji su pratili trening.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
markan
17:54 30.10.2009.

MAršiću ? Pa kako te više nije sram ovakve \"članke\" plasiratI? Šta rade urednici na večernjem? Vidite li vi kakvog šovinistu imate u redakciji ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije