Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio doma od villarreala

Valladolid smijenio Sancheza

Valencia
AFP
06.04.2010.
u 09:01

Španjolski nogometni prvoligaš Valladolid smijenio je trenera Onesima Sancheza u ponedjeljak, dan nakon poraza od Villarreala 2-0 na domaćem terenu u dvoboju 30. kola Primere.

Valladolid je u zadnjih sedam kola osvojio samo četiri boda, te se na ljestvici nalazi na pretposljednjem, 19. mjestu s 24 boda. Teško je očekivati da bi se mogao spasiti od ispadanja u drugu ligu, no, predsjednik Carlos Suarez pokušava učiniti sve da do toga ipak ne dođe. Za početak je smijenio trenera...

- Nakon jučerašnjeg razočaranja, kao i ostalih u zadnje vrijeme, odlučili smo smijeniti trenera. Još ne znamo tko će ga naslijediti. Prvi korak u razgovoru s potencijalnim kandidatima za mjesto novog trenera jest – nemati aktualnog trenera. Mi ga trenutno nemamo. Tražimo stručnjaka koji bi u našem klubu potencijalno radio na duže staze. No, prvo bi morao promijeniti trenutni izgled naše momčadi – izjavio je predsjednik Valladolida za radio stanicu Cadena Ser.

Onesimo Sanchez preuzeo je vođenje Valladolida početkom veljače, naslijedivši tada Jose Luisa Mendilibara. No, zadržao se u klubu samo dva mjeseca, jer je osvojio tek šest od mogućih 30 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije