Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ACB LIGA

Valencia i u košarci bolja od Barcelone: Vrlo dobar nastup Ante Tomića

Ante Tomić, Barcelona (1)
Miho Dobrašin
02.02.2014.
u 21:22

Barcelona je na poluvremenu imala 13 koševa prednosti (51:38), međutim treća četvrtina, koju je Valencia dobila čak 33:16, pokazala se na kraju ključnom za pobjedu domaće momčadi.

Nakon što su u subotu nogometaši Valencije šokirali Barcelonu i na Nou Campu pobijedili 3:2, u nedjelju su se snage odmjerile košarkaške momčadi. Ovog puta igralo se u Valenciji, a u utakmici 18. kola ACB lige nakon velikog preokreta slavila je momčad Velimira Perasovića 95:93.

Barcelona je na poluvremenu imala 13 koševa prednosti (51:38), međutim treća četvrtina, koju je Valencia dobila čak 33:16, pokazala se na kraju ključnom za pobjedu domaće momčadi.

Domaćine su do pobjede predvodili Bojan Dubljević sa 26 koševa, dok je Oliver Lafayette dodao 22 koša. Kod Barcelone Brad Oleson je zabio 18, Bostjan Nachbar je dodao 17. Naš Ante Tomić zabio je 15 koševa uz 86 posto šuta iz igre.

Valencia je nakon 18. kola druga na ljestvici sa omjerom 16-2, dok je Barcelona treća sa omjerom 12-6.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije