Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zauvijek vaš, Forza Barca'

Valdesov oproštaj od Barcelone pismom: Evo što je poručio

Victor Valdes
PA/Pixsell
14.05.2014.
u 13:28

Valdes se od svih koji su uz njega bili proteklih godina odlučio oprostiti pismom.

Victor Valdes na kraju sezone definitivno napušta Barcelonu, a gdje će nastaviti karijeru još uvijek nije poznato, iako se kao najizglednija opcija spominje Monaco.

Španjolski golman je već duže vrijeme izvan stroja zbog teške ozljede koljena koja ga je udaljila i od nastupa za 'furiju' na SP-u u Brazilu.

Valdes se od svih koji su uz njega bili proteklih godina odlučio oprostiti pismom.

- Došlo je vrijeme oproštaja od svih vas. Nažalost, nisam mogao karijeru završiti u Barceloni na način na koji sam htio jer život je ponekad okrutan u tom pogledu. Imao sam vremena sagledati odakle sam došao i što sam postao. Trenutno u mojoj glavi vlada nostalgija prema ljudima koji su mi pomogli da postanem ovo što jesam. Ovo pismo posvećujem njima - započeo je Valdes pismo pa nastavio:

- Oriol Tort, Jose Antonio Pozanco, Juan Manuel Asensi, Ursicinio Lopez, Albert Benaiges, Antonio Olmo, Juan Carlos Perez, Rojo, Pep Segura, Quique Costas, Joan Vila, Jordi Castel... Hvala vama svima. Hvala Louisu van Gaalu jer je pokazao veliku hrabrost što je gurnuo mladog igrača koji je imao samo talent. Hvala Franku Riijkardu na samopouzdanju koje mi je dao. Hvala Pepu što mi je otvorio vrata i upoznao me s načinom na koji se ova igra treba shvaćati i igrati. Hvala ti što si me usmjerio na put uspjeha. Zauvijek ćeš ostati gospodin. Hvala Tito, gdjegod bio, naučio si nas kako se snagom i karakterom suočavati sa životom.

- Hvala svim kolegama s kojima sam imao zadovoljstvo trenirati i nositi dres s grbom Barcelone na prsima. Hvala vam, zbog vas sam se osjećao posebno tijekom svih ovih godina. Hvala vam gospodo!

- Naravno, ne mogu zaboraviti niti vjerne navijače koji su me podupirali u 12 godine profesionalne karijere. Bili ste ponos u svakoj mojoj proslavi, podrška u svakoj mojoj utakmici. Neprestano ste mi davali energiju kojom sam se hranio i koja me nosila. Bez vas ne bih uspio. Hvala vam svima. Zauvijek vaš, Forza Barca - zaključio je pismo Valdes.

>> Valdes prelazi u Monaco, Subašić dobiva veliku konkurenciju

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marlboro69
17:04 14.05.2014.

po mom misljenju prosjecan vratar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije