Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je dogovoreno

Valdes prelazi u Monaco, Subašić dobiva veliku konkurenciju

'Soccer - UEFA Champions League - Semi Final - First Leg - Barcelona v Chelsea - Nou Camp Barcelona\'s Victor Valdes shouts instructions.'
'Nick Potts/PA Photos/Pixsell'
25.04.2014.
u 15:28

Valdes je trenutačno na rehabilitaciji, zbog teške ozljede koljena pauzirat će do rujna, ali izgleda da to vlasnicima Monaca ne znači puno

Kao što se već duže vrijeme i najavljuje, Barcelona od ljeta ostaje bez prvog vratara. Victor Valdes i sam je najavio svoj odlazak, a El Mundo Deportivo tvrdi da će njegov novi klub biti Monaco.

Valdes je trenutačno na rehabilitaciji, zbog teške ozljede koljena pauzirat će do rujna, ali izgleda da to vlasnicima Monaca ne znači puno. Spomenuti španjolski list tvrdi da je sve dogovoreno, a vratar bi tamo trebao zarađivati 12 milijuna eura po sezoni.

Tako će Danijel Subašić od sljedeće sezone imati veliku konkurenciju za vratarsku poziciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije