Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šahtar - Barcelona

Valdes: Igramo bolje nego prošlih sezona

\'Barcelona\'s Lionel Messi celebrates after scoring against Panathinaikos Athens during their Champions League football match at the Olympic stadium in Athens on November 24, 2010. AFP PHOTO / LOUISA
AFP
12.04.2011.
u 23:59

Barcelonin vratar Victor Valdes bio je jedan od boljih pojedinaca u pobjedi katalonske momčadi u Donjecku nad Šahtarom (1:0) u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Valdes se već veseli skorašnjim ogledima s madridskim Realom.

- Bit će to napete utakmice, ali i susreti za uživanje. Protiv Šahtara nam se vratio veliki uloženi napor u prvoj utakmici. Mislim da igramo bolje nego prošlih sezona - ispalio je Valdes.

Lionel Messi svojim je golom Šahtaru došao do brojke od 48 pogodaka sezone, čime je postao najefikasniji Barcelonin strijelac u jednoj sezoni. Omaleni Argentinac do danas je bio izjednačen s legendarnim Brazilcem Ronaldom, koji je u sezoni 1996./97. zabio 47 pogodaka.

A Sergio Busquets bio je taktički žrtvovan na poziciji stopera.

- Više volim igrati u vezi, ali što god će momčadi pomoći da pobijedi, meni nije teško učiniti. Sad u Ligi prvaka slijedi El Clasico. Svjesni smo da je naslov europskog prvaka nadohvat ruke izbacimo li Real u polufinalu - kaže Busquets.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije