Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKI DIREKTOR REALA

Valdano: CR9 zaslužuje Zlatnu loptu, Messi će je osvojiti

Cristiano Ronaldo
Reuters
28.09.2009.
u 12:50

Sportski direktor Real Madrida Jorge Valdano uvjeren je da će Zlatnu loptu ove godine osvojiti Lionel Messi zbog osvajanja trostruke krune s Barcelonom.

Valdano smatra da naslovi ne bi ove godine trebali biti glavni kriterij za osvajanje Zlatne lopte, već da bi glavnu nagradu trebao uzeti Cristiano Ronaldo.

- Obojica su vrhunski igrači. Messi jer odlično trči s loptom u nogama, odličan je jedan na jedan i ima dobar udarac lijevom nogom. Cristiano je brz s odličnom kontrolom lopte, golemom moći i odličnim kontinuitetom tijekom utakmice - rekao je Valdano.

- Ronaldo zaslužuje Zlatnu loptu, ali mislim da je to nagrada za ono što se napravi do lipnja. A Messi je osvojio sve - zaključio je Valdano.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije