Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE KONFERENCIJA
Povratak na članak

Val korone sve je zakomplicirao, ali Hrvatskoj će to danas možda donijeti krasnu vijest

Kada bi se gledao plasman s tog Svjetskog prvenstva, onda bi bez kvalifikacija u Tokio išle reprezentacije koje su bile plasirane od drugog do sedmoga mjesta

Komentari 3

Avatar Vlaho
Vlaho
09:10 17.02.2021.

Administratirajte vi reprezentaciju, trenera upravi, a o administrativnim rješenjima ne sanjajte. Domoljubni zanos kao nadoknadu kvaliteti koji je donosio prednost uspješno su zatrli razni "štipguz" administratori onda kad su suverenizam mijenjali za položaj u upravi (preneseno znaćenje)

VL
DH
dalibor.hren
12:49 17.02.2021.

Tokio nisu zaslužili! Nek se izbore za Olimpijske igre!!!

VL
Avatar rubinet
rubinet
11:04 17.02.2021.

" postoji mogućnost da Norveška i Francuska prepuste domaćinstvo, pa bi u tom slučaju Hrvatska sigurno uskočila u prvi plan." Znači da bi RH i HRS radi plasmana na OI pristali na sve , pa i po cijenu kršenja epidemiološkihh mjera i ugroze zdravlja .... Sramota !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.