Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi SKANDAL U MAKSIMIRU!

Vaha potjerao Sammira, Cufrea, Calella i Ibáñeza!

\'26.08.2010., Stadion Maksimir, Zagreb - Druga kvalifikacijska utakmica za ulazak u UEFA Europsku ligu, Dinamo - Gyor. Trener Dinama Vahid Halilhodzic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
22.11.2010.
u 19:44

Dinamov trener Vahid Halilhodžić iz prve je momčadi potjerao četvoricu igrača zbog noćnog izlaska nakon utakmice s Dragovoljcem

Nakon što je morao rješavati tučnjavu Rukavine i Ademija, pa onda čekao da se zakašnjeli sin Pedro Morales vrati iz Čilea i da mu "odrapi" kaznu, Vahid Halilhodžić sad ima novi slučaj u svojoj svlačionici.

Zagolicao je maštu već ujutro kad je rekao:

- Ima nekih malih nedisciplna, ali to se na zapadu rješava novčanim kaznama. Onima s tri nule, ispred kojih su dvije ili čak tri znamenke – rekao je Halilhodžić.

Spomenuo je Moralesa, spomenuo je da incident Rukavine i Ademija nije ostavio traga u svlačionici. No, u nedjelju navečer dogodila se nova nepodopština. Kako doznajemo, netko je javio treneru Dinama da je dio igrača navečer "zaružio". Navodno je riječ o Sammiru, Cufreu, Calellu te Ibanezu. Priča kaže da ih je Vaha potjerao iz svlačionice i poslao ih Zdravku Mamiću u ured. Nemamo potvrdu da je doista riječ o toj petorici, ni da je redoslijed događaja točan, ali da se incident dogodio, potvrdili su nam izvori bliski vrhu kluba. O svemu tome Dinamo bi službeno javnost trebao izvijestiti u utorak nakon utakmice četvrfinala kupa s Osijekom.

Vaha ne trpi neprofesionalno ponašanje i zločeste plave dečke čekaju ozbiljne kazne.

Komentara 43

BU
budisvoj
01:07 23.11.2010.

Što mislite tko će potjerati Vahida...

DA
dadada
02:36 23.11.2010.

volio sam vahida..al u posljednje vrijeme se malo previse poceo slikat po televiziji i glumit showbizmena..nek se vrati profesiji (trener i samo to) jer gubi moje simpatije

HM
hm12345
23:43 22.11.2010.

@maxxx, si ti dobro? Kažeš da jedino bitno što rade na treningu i utakmici? A misliš li da neprospavana noć u alkoholiziranom stanju neće utjecati na trening? Kad se na terenu budu vukli, onda će se žaliti na sve i svašta, samo ne ne svoj način života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije