Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
derbi u kranjčevićevoj

Vaha opet pobijedio s 1:0

Zagreb - Dinamo (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/12
02.04.2011.
u 21:57

Dinamo je u Kranjčevicevoj pobijedio Zagreb 1:0 pogotkom Calella iz 23. minute. Tablica: Dinamo 58, Hajduk 48...

Je li Calello "pomahnitao" i eksplodirao, je li Mamić iz Independientea doista doveo dragulja, kojega su u Argentini samo gušili kad tolike godine nije mogao zabiti gol?

Jer, Adrian je u već seriji: godinama ništa, a onda jedan Splitu, a sada i jedan Zagrebu u Kranjčevićevoj! Istina, uz svesrdnu pomoć kilavoga Zagrebovoga vratara Bašića, ali i taj se i te kako računa.

Calello je barem zapucao prema Zagrebovom golu, jedini uz Ibaneza i Šituma u prvom dijelu gradskoga derbija, u kojemu Dinamo ničim nije impresionirao.

Dakako ni Zagreb, ali to se od njega nije ni očekivalo.

Čim je presječen dotok lopti prema divu Krstanoviću, pjesnici nisu imali ništa drugo za reći i preostalo im je samo čekati Dinamovu milost. A po tko zna koji pu se pokazalo da je Dinamo Sammira (koji je bio na klupi) juha bez soli, momčad protiv koje se može igrati, naravno ako imaš dovoljno hrabrosti. Zagreb ju je, istina, pokazao, nije se zatvorio u bunker i držao se sasvim solidno sve do toga nesretnoga vratarevoga kiksa.

Osim toga Calellovoga gola, plavi su u 45 minuta zaprijetili još dva puta: jednom se okušao Ibanez iz daljine, a pri kraju prvoga dijela Šitum si je sam izborio šansu, ali je ovoga puta Zagrebov vratar bio spreman. No, nije to ni izbliza bio onaj moćni Dinamo, koji je u velikom stilu pregazio Hajduk prije dva tjedna. Očito je naslov prvaka već proslavljen i motivi su okopnili...
 
U drugom dijelu najveću šansu za goste zapucao je Sylvestr, na sjajno dodavanje Šituma, dok je za Zagreb opasan bio pokušaj Krstanovića, blokiran u ključnom trenutku, a zicer Adburahimiju skinuo je vratar Kelava. Tako je Dinamo i sedmi put ove sezone pod Vahom slavio 1:0, a najskuplji napadač Ante Rukavina opet nije dobio ni minute. Zagrijavao se nekoliko minuta pa ga je Vaha povukao na klupu. Vjerojatno se Ante ni protekloga tjedna nije dovoljno zalagao na treninzima...

Ključne riječi

Komentara 26

ZV
Zvezdaforever
00:51 03.04.2011.

Jbte, sto se raspucao covek!

DK
dkatica2
00:56 03.04.2011.

1:0, Kažem ja!

OB
-obrisani-
09:18 03.04.2011.

10 milijuna eura uspjelo pobjedit jedan cijeli \"zagreb\" koji ima budjet od 1 milijuna eura heheheheheheehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije