Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Vaha: Njemački liječnici pričaju bajke o Vrsaljku

\'04.11.2010., stadion Jan Breydel, Brugge, Belgija - Europska liga, skupina D, Club Brugge - Dinamo Zagreb. Sime Vrsaljko.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
08.04.2011.
u 11:34

Šime Vrsaljko je na poštedi jer mu je rez od operacije otekao zbog preranog povratka punom treningu

Prihod sa subotnje utakmice Dinamo - Lokomotiva također je namijenjen udruzi Zajedno za legende, a Branko Gračanin je uime generacije 1967. pozvao Dinamove navijače da prekinu bojkot.

- Možete vi imati nešto protiv jedne osobe, ali ne smijete zbog toga bojkotirati svoj klub - rekao je Gračanin dodavši da su i legende pomalo razočarane slabim odzivom publike na prethodnim susretima s kojih je prihod išao legendama.

Trener Vahid Halilhodžić rekao je da se kod nekih igrača osjeća umor jer su igrali tri utakmice u sedam dana.

- Lokomotiva će igrati s posebnim motivom, kao i svaki suparnik u HNL-u. Pokušat će nas iznenaditi, brojni igrači će imati motiv da se vrate u Dinamo i dokažu, no bio bih vrlo ljutit i razočaran kad bi se to iznenađenje i dogodilo. Neću dopustiti nikakvo opuštanje - rekao je Vaha.

Pričao je i kako je Vrsaljko prerano počeo s jačim intenzitetom treninga, te mu je rez od operacije otekao, pa je na poštedi.

- Prognoze njemačkih liječnika da će početi trenirati tri dana nakon zahvata bile su priče za malu djecu! Pa ne može se svanuti prije zore - slikovito je kazao Halilhodžić.

Hvalio je Calella, kako je pokazao veliki napredak, a zanimljivo, odmah je kazao kako Argentinac neće biti u konkurenciji za Lokomotivu jer je prekobrojni stranac!?

Komentara 3

OB
-obrisani-
12:59 08.04.2011.

Vaha: Njemački liječnici pričaju bajke o Vrsaljku i kažu taj još ništa nije maznuo i nikog u EU prevario jer igra doma na Balkanu..

RA
ramon83
14:41 08.04.2011.

ako se navijaci vrate na stadion, a u klubu se nista nije promijenilo, onda bojkot nije imao nikakvog smisla.

A7
a77
16:07 08.04.2011.

\"Možete vi imati nešto protiv jedne osobe, ali ne smijete zbog toga bojkotirati svoj klub\" - potpuno se slazem s ovom izjavom, jer Dinamo nam svima treba biti No1, a ne okretati ledja voljenom klubu radi jedne osobe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije