Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Alžira

Vaha: Kritizirali bi me čak i da Alžir osvoji Svjetsko prvenstvo

Vahid Halilhodžić (1)
Igor Kralj/PIXSELL
23.01.2014.
u 09:35

- Užasno je da trener koji provede momčad kroz kvalifikacije bude otjeran pred završnicu

Vahid Halilhodžić, izbornik Alžira, u posljednje vrijeme nije u idealnim odnosima s ljudima iz alžirskog saveza, a čak se spominjala i mogućnost njegova odlaska prije početka Svjetskog prvenstva. Jednom mu se dogodila slična situacija, 2010. se s Obalom Bjelokosti plasirao na SP, ali je prije početka natjecanja dobio otkaz.

- Užasno je da trener koji provede momčad kroz kvalifikacije bude otjeran pred završnicu. Odluku je donio predsjednik države, a predsjednik Saveza mi se ispričavao. Mislio sam da nikada nakon toga više neću preuzeti neku drugu afričku ekipu. Čak sam pomišljao i da napustim nogomet. Taj događaj pokazao je koliko Afrika ponekad može biti okrutna. Međutim, nikad ne treba reći nikad. Kada sam došao u Alžir i održao prvi sastanak s igračima, rekao sam sebi da to nije za mene i da odlazim. Međutim, kasnije sam ipak odlučio prihvatiti avanturu - rekao je Vaha za Fifu te dodao:

- Respektiram Alžir i ponosan sam što sam izbornik. Međutim, to donosi i veliku odgovornost. Za taj posao moraš biti karakteran, moraš biti snašan jer te često kritiziraju. Čak i da Alžir osvoji SP, ovdje bi me kritizirali.

>>Halilhodžić može otići odmah, ne želim zadržati nikoga protiv njegove volje

Komentara 2

Avatar zatvaraju mi oči
zatvaraju mi oči
11:16 23.01.2014.

Vaha je isti problem imao i u prethodnoj afričkoj reprezentaciji koju je trenirao i doveo na SP. Sad u Alžiru, nedavno u Dinamu i Grčkoj?! To znači kako njegov karakter zasnjeni čak i rezultate pa ga oni koji plaćaju ne mogu više trpjeti. Ili su svi nabrojani krivi a samo je Vaha uvijek upravu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije