Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal u Maksimiru

Vaha kažnjenima iz svlačionice izbacio opremu za trening

\'11.09.2010., Poljud, Split - Nogometna utakmica 7. kola Prve HNL, NK Hajduk - NK Dinamo. Trener Dinama Vahid Halihodzic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
23.11.2010.
u 00:05

Sammir, Cufre, Calello i Ibáñez nakon utakmice s Dragovoljcem izveli su supruge i djevojke na večeru. Izgon iz svlačionice najteže je pao Cufreu, uzornom profesionalcu koji nikada u dugogodišnjoj karijeri nije doživio takvo poniženje

Nova afera u Maksimiru! Još se ispod Ademijeva oka nije povukla "šljivetina" od Rukavinina direkta, a četvorica Dinamovih Južnoamerikanaca već su napravila novi skandal. Naime, Argentinci Leandro Cufre, Adrian Calello i Luis Ibanez te Brazilac Sammir izveli su djevojke, supruge i zaručnice u subotu, nakon utakmice s Dragovoljcem, na večeru u jedan zagrebački klub koja se rastegnula do tri sata ujutro!

Naivno vjerujući da ih nitko nije vidio, došli su jučer na trening, a onda ih je trener Vahid Halilhodžić šokirao pred svim igračima i izbacio iz svlačionice zajedno s opremom za trening! Vaha je, naime, dobio anonimnu dojavu o noćnom izlasku svojih zvijezda i reakcija je bila nemilosrdna. Odmah ih je poslao k izvršnom dopredsjedniku Zdravku Mamiću koji ih je "izribao", ali i pokušao zataškati aferu moleći trenera za oprost, no Halilhodžić je ostao odlučan štiteći svoj autoritet:

– Ovo ne bih oprostio ni vlastitom sinu! – kazao je navodno trener i trenutačno ih suspendirao, tako da Argentinci ne konkuriraju za utakmicu s Osijekom, a Sammir ionako nije u konkurenciji zbog ozljede.

Kako doznajemo od pouzdanoga izvora, izgon iz svlačionice najteže je pao iskusnome Cufreu, uzornom profesionalcu koji nikada u dugogodišnjoj karijeri nije doživio takvo poniženje. To što su s njim bila i dvojica njegovih sunarodnjaka također je svojevrsno iznenađenje jer Dinamovi Argentinci nikada nisu napravili ni najmanji skandalčić, dok je za veseloga Sammira vijest ako pak – nije vani. O Brazilčevim noćnim izlascima već godinama bruji cijeli Zagreb, a odnedavno i Kvarner jer je ljetos, uoči utakmice s Koprom, "zaglavio" u Crikvenici s Dodom.

Mali južnoamerički "pir" na Jarunu možda je bio pitanje dana ako se zna da je nedavno u Splitu mučenik Adrian Calello postigao prvi pogodak u karijeri. Čekao ga je strpljivo puste godine, šutio, trpio, marljivo trenirao i kad je napokon dočekao najsretniji dan u životu, vjerojatno je odlučio počastiti suigrače, točnije dio korpusa s kojim se može sporazumjeti. Dečko nije robot, negdje je morao puknuti...

Dinamov glasnogovornik Tomislav Marčinko potvrdio je sinoć da su neki igrači prekršili disciplinu te da će se klub o tome očitovati na konferenciji za novinare danas poslije utakmice Hrvatskog kupa s Osijekom.

Vahid Halilhodžić je, pak, već jučer ujutro znakovito kazao da u klubu "ima nekih malih nedisciplina, ali to se na Zapadu rješava novčanim kaznama, onima s tri nule, ispred kojih su dvije ili čak tri znamenke". Tako će i južnoamerička četvorka platiti kazne te će se vjerojatno brzo priključiti momčadi. Koji bi se uopće trener u ovom trenutku odrekao Sammira u životnoj formi ili Cufrea, bez kojega je Dinamova obrana nezamisliva...

Nema dvojbe da će najnovija afera ponovno narušiti idilu u Dinamovoj svlačionici iako je ona zapravo upitna još nakon šaketanja Rukavine i Ademija. Na žalost, ovaj prijestup dogodio se u najgore vrijeme, u predvečerje sudbinske utakmice s Villarrealom u kojoj se odlučuje o Dinamovu ostanku na europskom kolosijeku.

Naravno, odmah se nameće pitanje koliko će dugo autoritativni trener Vahid Halilhodžić, zagovornik čelične discipline, trpjeti ovakvo iščašeno ponašanje svojih razmaženih profesionalaca. Dok on već mjesecima strpljivo i studiozno gradi momčad i ambijent za Ligu prvaka, svako malo netko ga iz Dinamove svlačionice podmuklo "minira"...

Komentara 20

Avatar Castro
Castro
10:48 23.11.2010.

Nova afera u Maksimiru. Novi skandal. Incident. Dogadjaju se strasne stvari u klubu. Narusen je mir u svlacionici. Kaos Potukli se. Incident. Strasan incident. Skandal.

JO
JohnJump
11:16 23.11.2010.

Treba sve te strance poslati na bauštelu ,a pustiti domaće dečke da igraju nogomet...... tim bi se razvili u dobre igrače i imali bi kvalitetan i jak Dinamo. Ovu mamićevu sprdačinu sa strancima treba odjeb***....

PU
pumbica
13:22 23.11.2010.

Vaha zar Cufre koji jr uvjek najbolji na utakmici?Nesme ni svoju ženu poljubit?Znaći li to da Vaha ide u španjolsku kao Navijać španjolskog kluba,a ne kao trener dinama??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije