Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjež'mo iz Dinama!

Vaha i Mamiću, tko će vam uopće ostati za Ligu prvaka!

\'05.03.2011., Zagreb - 1. HNL, 20 kolo, NK Dinamo - NK Slaven Belupo. Vahid Halihodzic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL\'
Marko Lukunic/PIXSELL
04.04.2011.
u 21:06

Problem Sammira, Badelja i Vrsaljka jest taj što skupa imaju samo tri nastupa za A reprezentaciju. Ni za jednoga Mamić ne može postići cijenu koju bi želio

S kim će Dinamo ovoga ljeta u svoje trinaeste kvalifikacije za Ligu prvaka ako pola momčadi najavljuje ili sprema odlazak? Sada je istupio i kapetan Badelj, zasićen Dinamom sa 21 na leđima, tolikim trofejima, prazan i izrauban u silnim sudbinskim bitkama, nemotiviran...

Odavno se zna kako Sammir (24) jedva čeka da digne sidro jer i on smatra kako je Dinamu već dao najbolje godine. Samouvjeren je i odlučan dokazati se u nekom jačem natjecanju od HNL-a.

Šime ima ponudu

Mali Šime Vrsaljko (19), istina, nikada se nije žalio na zasićenje, ali on jedini za sada ima zeleno svjetlo za odlazak, pa i konkretne ponude, dok Leandro Cufre sa 33 godine bezuspješno pokušava iskamčiti 600.000 eura po sezoni za novi ugovor. Najvjerojatnije ih neće dobiti, pa će najvjerojatnije i otići.

Kad svima njima pridodamo i Antu Rukavinu, koji je sretniji bio u Panathinaikosu nego u Dinamu i nitko ga ne bi osuđivao kada bi želio otići, ispada da Mamić mora u totalnu rekonstrukciju...

Je li Zdravko baš toliko lud da treneru kojega diže u nebesa napravi takvu sabotažu? Naravno da nije! Povijest njegovih transfera govori da je Mamić samo jednom, u ljeto 2008. godine, prodao tri igrača iz prve momčadi, Modrića, Čalu i Vukojevića, dok je u sljedećim godinama bio mnogo suzdržaniji i išao je na ruku trenerima.

Tako u pripremi pohoda na Ligu prvaka 2009. godine nije prodao nikoga, a prošloga ljeta samo Mandžukića, što je, istina, Zajecu bio nož u srce.

Traži se lijevi vezist

Danas Mamić, koliko god bi to želio, ni za jednu od svojih zvijezda nema ponudu od čarobnih 10 milijuna eura. Najbolje kotira Šime Vrsaljko, za kojega je Arsenal nudio osam, no i to je danas upitno budući da je Šime u procesu oporavka nakon operacije.

Sammir se najdulje "ispružio" do šest, od moskovskog Spartaka, dok Badelj, iako putuje s reprezentacijom po svijetu, još uvijek ne vrijedi više od pet. Sva trojica imaju skupa samo tri nastupa za A selekciju, što im je ipak značajan hendikep.

Ipak, prodaje će biti, najkasnije do lipnja, a možda i prije, a Šime Vrsaljko sigurna je oklada. S tih najviše osam milijuna eura Mamić će krenuti po pojačanja.

U prvom planu bit će lijevi vezist, te lijevi branič, kao zamjena za Cufrea. Iako bi logika govorila da je tu prvi izbor Lucho Ibanez, ni on se kod Vahe nije izborio za značajniji prostor...

Komentara 29

SL
SlaTor
06:07 05.04.2011.

Dasovic je u sukobu interesa. Pise o Mamicu a mrzi ga iz dna duse. Sta onda ocekivati?

JA
jadre
10:55 05.04.2011.

...brojite tu kolko dugo nisu primili gol ...jel može netko nabrojati pobjede s 1-0 ..u ovoj jadnoj ligi ...jedva se daju golovi...

Avatar Castro
Castro
14:35 05.04.2011.

10ye@ ...placenih komentatora.... HAHAHA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije