Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idu u Brazil

Vaha i El Soudani plasirali se na Svjetsko prvenstvo!

'09.04.2011., Stadion Maksimir, Zagreb - Nogometna utakmica 24. kola Prve HNL izmedju NK Dinamo i NK Lokomotiva.Vahid Halilhodzic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Foto: Pixsell
19.11.2013.
u 21:32

Egipat je pobijedio Ganu 2:1, ali bila je to pirova pobjeda. Naime, na SP će otići Gana koja je u prvoj utakmici slavila sa 6:1

Vahid Halilhodžić plasirao se s Alžirom na Svjetsko prvenstvo koje se sljedeće godine igra u Brazilu. 

Njegovi izabranici u odlučujućoj utakmici dokvalifikacija pobijedili su na svom terenu Burkinu Faso 1:0, što im je bilo dovoljno jer su u prvoj utakmici poraženi 3:2, a dalje su prošli upravo zahvaljujući pogocima u gostima.

Pogodak odluke zabio je Bougherra u 49. minuti utakmice. Napadač Dinama El Soudani igrao je 90 minuta za Alžir.

Egipat je pobijedio Ganu 2:1, ali bila je to pirova pobjeda. Naime, na SP će otići Gana koja je u prvoj utakmici slavila sa 6:1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije