Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRENUTA ISTRAGA

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Umro je nakon nokauta, oko ringa nije bilo nikog da mu pomogne

Muhammad Aslam Khan
Screenshot
02.02.2021.
u 19:24

Nesretni je muškarac nakon udarca ostao bez svijesti, a lokalni portal BOL News prenosi kako organizator uopće nije predvidio medicinsko osoblje tijekom borbe

Muhammad Aslam Khan, 33-godišnji pakistanski boksač, umro je u nedjelju nakon što ga je suparnik Wali Khan Tareen nokautirao tijekom humanitarne borbe priređene u jednom klubu u Karachiju.

Nesretni je muškarac nakon udarca ostao bez svijesti, a lokalni portal BOL News prenosi kako organizator uopće nije predvidio medicinsko osoblje tijekom borbe. Aslam Khan je u ringu zadobio teške povrede glave, a ozljedama je podlegao u privatnoj bolnici u koju je potom prebačen.

Khan je u ponedjeljak već pokopan u Pishinu, a lokalne su vlasti pokrenule istragu protiv organizatora koji su, po svemu sudeći, borbe održavali ilegalno, bez znanja Pakistanskog boksačkog saveza, i uz očajne sigurnosne uvjete.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:07 02.02.2021.

To su 'sportovi' modernog doba. Civilizacija nedvojbeno tone u primitivizam.

Avatar patkovic
patkovic
10:45 03.02.2021.

nije ni strašan udarac, prije bi reko da je pod tvrd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije