Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRV NA SVE STRANE

Uznemirujuće: Borci se tukli bez rukavica, obojica su unakaženi

Borci
Foto: Društvene mreže
08.04.2019.
u 19:22

Rus s irskom putovnicom Artem Lobov je slavio u svom debiju za Bare Knuckle FC promociju. Riječ je boksačkim mečevima, ali -bez rukavica. “Ruski malj” je u meču proteklog vikenda na BKFC-u 5 slavio protiv kolege bivšeg UFC-ovca Jasona Knighta bodovnom odlukom.

Ovaj meč je bio izuzetno bitan za čelnike promocije s obzirom da su pobjedom Lobova širom otvorena vrata njegovog meča protiv bivšeg svjetskog boksačkog prvaka i Paulieja Malignaggija. Njihovo rivalstvo je zapravo nusprodukt sukoba između Lobovovog mentora Conora McGregora i boksača koji je bio McGregorov sparing partner u jednom trenutku, piše Fightsite.

Da su stvari zaista ozbiljne između Lobova i Malignaggija, moglo se zaključiti prema sukobu koji se dogodio prije nekoliko dana na druženju s novinarima. Verbalni rat se pretvorio u “šamarčinu” koju je Malignaggi uspio zalijepiti Lobovu.

Foto: Društvene mreže

Nakon što je Lobov svladao Knighta u izuzetno krvavom meču koji je jučer u potpunosti zaokupio pažnju borilačke javnosti diljem svijeta, čestitao mu je njegov “gazda” i mentor Conor McGregor.

“Kakva životinja. Ponosan sam na tebe Artem! Nevjerojatna borba.”, čestitao je “Notorious” Lobovu putem službenog Twittera da bi zatim ipak opalio jednu otrovnu strelicu prema Malignaggiju.

“Paulie je odjednom vrlo fin i tih, odjednom je pristojan. A to mu ne liči. Želimo novi ugovor za Lobova uoči sljedećeg meča. Mislim da je to zaslužio i opravdao! Kakav sjajan nastup i Jasona Knighta. Veliko poštovanje prema njemu!”, zaključio je slavni Irac.

Zanimljivo, kada je sam Knight vidio čestitku McGregora, odlučio mu je odgovoriti.

“Hvala na iskazanom poštovanju. Postao sam fan Artema Lobova, možda vi momci na koncu niste uopće loši. Artem se ponašao maksimalno fer i korektno!”, napisao je Knight.

Prema najavama organizatora Bare Knuckle FC-a, njihova iduća priredba bi se trebala održati početkom lipnja, a upravo na njoj bi trebali gledati meč Malignaggi vs. Lobov.

Ključne riječi

Komentara 7

DI
Direktor123
23:56 08.04.2019.

bolesno

LA
lajh1985
06:30 09.04.2019.

To je to da se vidi tko bolje lupa,a ne rukavice

AR
Arger
11:34 09.04.2019.

Ja bi im dao maceve i samo jedan izlazi iz optogona....ko gladijatori. Nazalost nema toga sto se neda kupiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije