Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u ringu

Uznemirujuća snimka: Zateturao je nakon udarca i umro, imao je samo 21 godinu

Boris Stančov
Foto: Screenshot
24.09.2019.
u 12:14

Stančov je u Skadar stigao pod tuđim imenom i prezimenom jer se nalazio pod suspenzijom

Nažalost, samo dva mjeseca nakon što je umro ruski boksač Maksim Dadašev, iz svijeta tog sporta stiže nova tragična vijest. U nedjelju je u Skadru preminuo Bugarin Boris Stančov (21) i to nedugo nakon što ga je albanski suparnik Ardit Murja pogodio direktom.

Stančov je nakon udarca u četvrtoj rundi zateturao, a informacije govore da je umro u bolnici od posljedica infarkta.

Bugarski su mediji isprva prenijeli da je umro drugi boksač, Isus Veličkov, međutim već koji sat kasnije utvrđeno je da je smrtno stradao njegov rođak Stančov.

UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

Stančov je u Skadar stigao pod tuđim imenom i prezimenom jer se nalazio pod suspenzijom, a tamošnji portali naveli su da je odradio čak šest borbi lažno se predstavljajući.

– Da, dao sam mu dokumente, imao je zabranu nastupa. Koliko znam, plaćali su mu da pada – priznao je Veličkov za lokalnu televiziju, dok Kanal 3 ističe da je Stančov za nastupe bio plaćen 200 do 400 eura.

Nekadašnji predsjednik Bugarskog boksačkog saveza Georgij Ezekijev optužio je sadašnje dužnosnike u savezu da su znali za prijevaru, a u utorak se oglasio i bugarski ministar sporta Krasen Kralev.

Kralev se složio da su s time povezane kriminalne radnje, ali je odbio bilo što dalje komentirati dok iz Albanije ne stigne kompletna dokumentacija vezana uz smrt mladog boksača.

Ključne riječi

Komentara 1

SC
schwertransport
13:15 24.09.2019.

pokoj mu dusi, kako je zivio tako je i umro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije