Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMILE SCENE

Uznemirujuća snimka: Navijač u sukobu s policijom ostao bez šake!

navijači Makedonija
Foto: screenshot/youtube
1/2
04.08.2014.
u 10:39

Najgore od svega jest što policija nije krenula pomoći ozlijeđenom navijaču, kao ni desetorici drugih koji su ležali krvave glave na tribini.

Makedonsko nogometno prvenstvo počelo je krvavo, doslovno. U velikom derbiju između Pelistera i Vardara gostujući su se navijači potukli s policijom i pritom je jedan od navijača ostao bez šake. Snimka do koje je došao makedonski portal Sport365 pokazuje taj događaj i nije za one slabijeg želuca pa bolje da je ni ne pogledaju.

Policija je pretjerala u upotrebi sile i bez obzira na to što je držala pod kontrolom skupinu navijača, željeli su ih rastjerati šok-bombom, ali prije no što je policajac bacio bombu, navijač mu ju je oteo iz ruke i ona je eksplodirala.

Najgore je to što što policija nije krenula pomoći ozlijeđenom navijaču, kao ni desetorici drugih koji su ležali krvave glave na tribini. Ružan početak prvenstva, zbog kojeg rijetke zanima da je Vardar slavio sa 1:0.

>> Policija kod BBB-a pronašla sjekire i palice

Komentara 2

ME
melinda
11:01 04.08.2014.

oprostite ovo nisu navijaci i njih ne zanima tekma vec divljastvo i sa huliganima treba postupati jos ostrije zaradi postenih gledatelja koji sa djecom dodu na stadion da uzivaju a ne da strijepe za svoje zivote zaradi divljaka i huligana

Avatar PROTIV
PROTIV
11:25 04.08.2014.

udri bandu koja sebe naziva navijacima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije