Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK
Povratak na članak

Zlatko Dalić: Nisam bio u pravoj formi, nadam se da ću se popraviti

- Nema nikakvog pritiska. Naprotiv, samo se pozitivno gleda na utakmicu. Očekujemo fenomenalnu atmosferu i da će nas publika bodriti tijekom cijele utakmice i, nadam se, do pobjede - rekao je Modrić

Komentari 3

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
20:45 09.10.2019.

Mislim da se naš trener i njegov tim moraju uozbiljiti, nedopustivo je da mi dobivene utakmice, protiv ispod prosječnih timova izgubimo ili ostvarimo neriješen rezultat. Izmjene se moraju obavljati prije, tokom utakmice, ne slati zamjenu zadnjih 3 min u igru, to je besmislica. I ne bi se trebali u prvih 11 forsirati ista ekipa, koja se je ispuhala u prošloj utakmici. Hrvatska ima kvalitetnu klupu, odnosno u svakom trenutku može ući bilo tko s klupe u prvih 11 i napraviti odličan posao. Treba stalno rotirati igrače, kako ne bi došlo do zasićenja i smanjenja želje za igrom. Nije zgodno da viceprvak svijeta strepi do zadnje utakmice hoće li ići na neko prvenstvo ili neće. Iako nisam iz Splita, drago mi je što se reprezentacija vratila, to je grad s predivnom sportskom poviješću i smatram da zaslužuje češće biti domaćin utakmica hrvatske reprezentacije. Također smatram da je vrijeme da se počne razmišljati o gradnji novih stadiona u Hrvatskoj, kako bi jedna reprezentacija i mlađi uzrasti, pa i gledatelji imali status kakav zaslužuje jedna takva sportska velesila. Sretno reprezentaciji, koja će zasigurno imati predivnu podršku s tribina, onakvu kakvu može pružiti samo Dalmacija.

VL
DD
dr dragon
06:05 10.10.2019.

Split je kao bure baruta,mislim da nije još spreman sprovesti utakmicu do kraja na civiliziran način

VL
MC
McCroat
10:05 10.10.2019.

Ova utakmica je nesto puno vise od nogometa. To je predizborna kampanja prve navijacice reprezentacije (ljuta borba nje i one knoll za tu titulu) i tu smo mi svi skupa s Hajdukom sporedni i nebitni dionici te price koja nass nadilazi. Ovo je kriminalna drzava skrojena po gustu raznih interesnih skupina, a ne hrvatskih gradjana, a kolo predvodi ekipa iz lože. Nek im je svima sa srecom, al sta dalje od mene. Za mene ne postoje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.