Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNO I DOSTOJANSTVENO
Povratak na članak

VIDEO Torcidin mimohod u čast Vukovaru: Okupilo se nekoliko tisuća Splićana

Okupljanje pod motom "I nikad Torcida zaboraviti neće Vukovar" započelo je u 19 sati na dnu Vukovarske ulice.

Komentari 4

SR
SrceHrvatsko
20:38 18.11.2021.

Svaka im čast u ovakvim prigodama, a i voljni su pomoći kod požara i bilo gdje zagusti No kakva korist kada će se sutra opet mlatiti na ulici sa svojim sunarodnjacima. Srce me boli kada se moji Hrvati tuku između sebe. Ma ljudi moji pristojno navijate da mogu doći sa obitelji na utakmicu, a ne da gledam hoće li nam nešto doletjeti u glavu. Kažem svaka čast u jednu ruku, a u drugu....

VL
UM
umnjak
20:54 18.11.2021.

Predivno!!!! Mi Hrvati!

VL
Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
21:26 18.11.2021.

Bravo Split. 🇭🇷

VL
SV
Sveznadar
21:38 18.11.2021.

Srce hrvatsko- razumin te, ali stavimo to u "mladost-ludost". Da se malo i pobakljaju nije lipo, ali bez noževa, štangi, boksera i bez težih ozljeda. A ča ćeš, tako je to u cilomu svitu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.