Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJSKA LIGA

Rijeka u Škotskoj izborila remi: Odluka o prolazu u posljednju rundu pada na Rujevici!

Rijeka u Škotskoj izborila remi: Odluka o prolazu u posljednju rundu pada na Rujevici!
Foto: Andrew Milligan/PA Images/PIXSELL
05.08.2021. u 22:29

Nogometaši Rijeke u prvom su susretu trećeg pretkola Konferencijske lige na gostovanju kod Hiberniana u Edinburghu igrali 1:1 (0:0).

Rijeku je u vodstvo doveo Ampem (61), a poravnao je Boyle (67).

Hrvatski predstavnik je do prednosti na Easter Roadu stigao u 61. minuti kada je lopta neko vrijeme kružila oko domaćeg kaznenog prostora prije no što je Vukčević ubacio za Ampema koji je uspio glavom uputiti udarac koji je bio neuhvatljiv za Maceya na vratima.

Nažalost, samo šest minuta kasnije Hibernian je poravnao, nakon udarca iz kuta Hanlon je prebacio loptu do Nisbeta, njegov udarac glavom Labrović je uspio odboti, ali samo do Boylea koji je odbijanac pospremio u mežu.

Uzvrat će se igrati u Rijeci za tjedan dana.

Komentara 3

ST
stefj
23:20 05.08.2021.

Čini se da će na kraju samo Rijeka proći dalje ovo kolo...

LL
lijepa_li si
22:08 05.08.2021.

0:1 bravo.

Avatar zagorac2
zagorac2
11:13 06.08.2021.

kompletno pogresan naslov jer nije Rijeka izborila remi nego su Skoti izborili remi jer Rijeka je bila puno bolja i trebala im je uz malo srece i snalazljivosti utrpat jos bar 1-2 gola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije