Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNA TRŽNICA

UŽIVO Brekalo ostaje kod Nike? Predsjednik Barce želi vratiti Messija

UŽIVO Brekalo ostaje kod Nike? Predsjednik Barce želi vratiti Messija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
29.07.2022. u 17:21
Samo ključni događaji
Kostić prema West Hamu

Ponajbolji igrač Eintrachta mogao bi uskoro napustiti klub i potpisati za premierligaša West Hama. 

 

Srpski nogometaš oduševio je sve prošle sezone sjajnim partijama u Europskoj ligi pa ga je West Ham odlučio dovesti. Nijemci traže 20 milijuna eura, Englezi nude 15 milijuna, piše Sky Sport i naglašava da je dogovor blizu. 

Belgijac stiže u Milan

Veliko pojačanje mogao bi potpisati talijanski prvak Milan. Radi se o belgijskom nogometašu Charlesu De Ketelaereu kojeg prate već neko vrijeme.

 

Talijanske novine javljaju da je sve gotovo i da će Milan Club Bruggeu platiti 35 milijuna eura za usluge sjajnog ofenzivnog veznjaka.

Rennes uzeo stopera s Otoka

Lovro Majer će u francuskom Rennesu uskoro dobiti novog suigrača, velškog braniča Joea Rodona.

 

Sudionik europskih natjecanja je doveo 24-godišnjeg stopera Tottenhama na posudbu uz mogućnost otkupa za 20 milijuna eura.

Brekalo ostaje u Vukovima?

Josip Brekalo će po svemu sudeći ostati u njemačkom Wolfsburgu nakon što se vratio s posudbe iz Torina. Novi trener Niko Kovač je prema pisanju njemačkih medija odlučio kako mu je Brekalo potreban. 

Izbrusit će formu Vatrenog do SP-a u Kataru i pružiti šansu svakom igraču koji se želi dokazati. 

Milan i Roma traže pojačanja

The Sun navodi kako je vrlo tražen i stoper Manchester Uniteda Eric Bailly (28). Privukao je interes Rome i Milana. Iako se lani nije naigrao, reprezentativac Obale Bjelokosti ove će sezone još manje zbog dolaska Lisandra Martineza iz Ajaxa za 57 milijuna eura. Bailly je prošle sezone skupio tek sedam nastupa u dresu Uniteda.

Ronalda hoće veliki rival

Cristiano Ronaldo je pozvao čelnike Manchester Uniteda da odrede njegovu tržišnu cijenu kako bi mogao otići iz kluba. Navodno je ponuda već na stolu i čeka se samo odluka Manchester Uniteda.

 

Ronaldo nije bio na pripremama s momčadi zbog "obiteljskih razloga", a sada se nije vratio zaigrati u pripremnim utakmicama devet dana prije prve premierligaške utakmice s Brightonom. Naprotiv, Ronalddo se vratio kako bi uz pomoć svog agenta Mendesa dogovorio odlazak. 

 

The Sun je izvjestio da Ronaldo ima na stolu ponudu velikog rivala, ali nije poznato kojeg, te da samo čeka potvrdni odgovor Manchestera koji ga zasad ne pušta.

Messi se vraća u Barcu?

Nakon što su pojedini španjolski mediji ovog tjedna objavili da je trener Barcelone Xavi tražio od uprave kluba da prouči mogućnost povratka Argentinca, Laporta je u četvrtak u New Yorku pojasnio da je to samo želja koju bi želio ostvariti. Dodao je da nikakva procedura u tom smislu nije pokrenuta.

"Messijevo vrijeme u Barci nije završilo onako kako smo željeli", objasnio je Laporta, posebno misleći na "ekonomske razloge" koji su doveli do njegovog odlaska u Paris Saint-Germain nakon 16 godina u Kataloniji.

"Mislim da Barça ima moralni dug prema Messiju. Voljeli bismo da završi karijeru u dresu Barcelone i da dobije ovacije na svim poljima. Nadamo se da ćemo tu želju pretvoriti u stvarnost", rekao je.

Leo Messi, koji se pridružio PSG-u prije godinu dana nakon što je u suzama napustio Barcelonu, imao je tešku prvu sezonu u Parizu sa samo 11 postignutih golova u 34 utakmice, daleko od njegovih uobičajenih standarda. Messi ima još godinu dana ugovora, ali i opciju da u Parizu ostane dodatnih 12 mjeseci.

Lookman u Atalanti

Ademola Lookman je postao novi član talijanskog prvoligaša Atalante, prenosi Fabrizio Romano. Nigerijski je reprezentativac bio član Leipziga od 2019. godine. Doveden je iz Evertona za 18 milijuna eura, a onda je proveo jednu sezonu na posudbi u Fulhamu i prošlu sezonu na posudbi u Leicesteru. Za njih je upisao osam pogodaka i šest asistencija u svim natjecanjima. Atalanta je Leipzigu za njega platila 15 milijuna eura.

Vecino potpisao za Lazio

Urugvajski reprezentativac i donedavni član Intera Matias Vecino, potpisao je trogodišnji ugovor s Laziom. Vecino je središnji veznjak koji se lani nikako nije mogao nametnuti u Interu zbog velike konkurencije na tim pozicijama, na kojima prednjače Barella i naš Brozović pa je odlučeno da neće produljiti ugovor.

Tudor doveo novog igrača

Olympique Marseille ponovno je aktivirao pregovore s Arsenalom oko dovođenja 22-godišnjeg portugalskog braniča Nuna Tavaresa. Iako je Atalanta bila u pregovorima s Arsenalom posao je propao, a hrvatski trener na čelu Marseillea Igor Tudor ovog lijevog beka dovodi na jednogodišnju posudbu, prenosi talijanski stručnjak Fabrizio Romano. Arsenal nije htio uključiti opciju mogućeg otkupa njegovog ugovora.

Komentara 1

Avatar southman
southman
14:05 29.07.2022.

Ode Ronaldo u Chelsea.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije