Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Dinamo zahvaljujući kasnoj golijadi uvjerljivo slavio u Zelini

Dinamo zahvaljujući kasnoj golijadi uvjerljivo slavio u Zelini
Foto: Matija Habljak/Pixsell
31.10.2018. u 15:49

Zagrebački Dinamo se očekivano plasirao u četvrtfinale Hrvatskog kupa. Slavio je na gostovanju kod Zeline 4:0 (1:0), i to zahvaljujući pogocima Gavranovića u 45., Petkovića u 82., te Kadziora u 88. i 90. minuti.

Bila je to jednostrana utakmica u kojoj je domaćin imao tek jednu izraženu prigodu na samom početku susreta. U četvrtoj minuti se prema golu Dinama sjurio Skupnjak, ali je vratar Zagorac otklonio opasnost.

Domaćin je skoro uspio izboriti nulu na poluvremenu, ali je Gavranović koju sekundu uoči sučevoga zvižuka s ruba šesnaesterca pogodio za minimalnu prednost Dinama na poluvremenu. 

Zelina je u nastavku pala, nije našla način kako odgovoriti, Dinamo je u potpunosti preuzeo kontrolu nad susretom, ali sve do 82. minute nije uspijevao zaključiti meč.

Tada je napokon Petković odagnao svaku dvojbu, a kasnoj golijadi se priključio Kadzior. Poljak je u 88. i 90. minuti dvaput zabio, pa je maksimirski klub na kraju uvjeljivo slavio.

Većih problema nije imao niti Osijek koji je na gostovanju na Krku protiv istoimenog trećeligaša slavio s 5:1. Gosti su poveli 3-0 golovima Marića (5), Hajradinovića (39) i Dugandžića (42), a u posljednjim trenucima prvog poluvremena smanjio je Brdar. U drugom dijelu Osijek je zabio još dva gola, a strijelci su bili Pilj (61) i Dugandžić (83).

Slaven Belupo je u Slavonskom Brodu pobijedio Marsoniju sa 1:0, a pogodak odluke zabio je Bogojević u 60. minuti. Slaven je i u prvom poluvremenu imao nekoliko lijepih prilika, ali su Šarlija, Gordana i Bongongui bili precizni.

Rezultati ostalih utakmica:
Marsonia - Slaven Belupo 0:1
Krk - Osijek 1:5
Vinogradar - Jadran LP 4:2

>> Pogledajte i što Džajić kaže tko bi pobijedio u dvoboju Dinama i Crvene zvezde

Komentara 5

MO
modovisisajteMaraschino
15:23 31.10.2018.

čemu odigrati 10:0 kad se može u takvim utakmicama igrati sa pola snage i s rezervama.... igrače čuvati za EL....

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
14:23 31.10.2018.

Bez panike i zabrinutosti molim. Gazda modre svetinje Zdravko je sve kvalitetno sredio i odredio iz Bosne i rezultat mu je več poznat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije