Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Nepobjedivi Bišćan uz preokret do polufinala Hrvatskog kupa!

Lokomotiva - Rijeka
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
04.12.2018.
u 20:48

Igor Bišćan još ne zna za poraz otkako je 10. listopada preuzeo Rijeku

Nogometaši Rijeke plasirali su se u polufinale Hrvatskog kupa nakon što su u utorak na stadionu u Kranjčevićevoj uz preokret slavili protiv Lokomotive s 2:1 (0:1).

Lokomotiva je povela u 19. minuti iz prve prave prigode na utakmici. Nakon ubačaja Lecjaksa u peterac, Dejan Radonjić je bio najviši u skoku i glavom zatresao mrežu.  

Kvržić je u 41. minuti mogao donijeti izjednačenje, ali u posljednjem trenutku domaći branič Datković izbio je loptu u korner. Tri minute kasnije dogodio se ključni trenutak. Igrač Lokomotive Uzuni zaradio je izravni crveni karton zbog oštrog starta na Lončaru, a igrača više Rijeka je uspjela naplatiti u drugom poluvremenu.

U 54. minuti oduzetu loptu u polovici domaćina Heber je pretvorio u pogodak zabivši sa ruba kaznenog prostora. Pobjedu Rijeci donio je Alexander Gorgon u 65. minuti nakon proigravanja Kvržića.

Utakmicu na stadionu u Kranjčevićevoj pratilo je tisuću gledatelja, a sudio je Damir Batinić. Osijek će u srijedu ugostiti Hajduk u 17 sati, a Dinamo Slaven Belupo u 19:30.

Inter je u prvom četvrtfinalnom dvoboju svladao Vinogradar 3:0.

Ključne riječi

Komentara 15

BL
bluesclues
12:45 05.12.2018.

sramotna sudacka otimacina...fuj

HO
Hotspot
21:33 04.12.2018.

sramota! opet su suci oštetili lokose! često im to rade kad igraju s ajdukom, a sad je počelo i kontra rijeke! fuuuuj!

DJ
djmoslav
20:19 04.12.2018.

Opet suci kroje utakmice i po obicaju pomazu Rijeci. Povo je faul za zuti karton ali nikako za crveni da je tako startao igrac Rijeke nastavili ni igru dalje evo sada vodimo zasto nasih sudaca nema nigdje na vaznijim utakmicama u Europi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije