Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka
Povratak na članak

Sarkazam ili iskrenost? Guardiola bio izravan: Da, želimo potpisati i Olma...

Uoči sutrašnje utakmice u posljednjem kolu po skupinama u Ligi prvaka engleska je momčad u Zagreb stigla u jakom sastavu

Komentari 4

Avatar toxic alien
toxic alien
20:39 10.12.2019.

"Svakog mjeseca želimo potpisati sto igrača..."! Sta ce vam? Imate ih stotinu na posudbama! Ovi "filthy-rich" klubovi danas ne kupuju igrace zato sto im trebaju, nego zato da ne bi potpisali za opoziciju! Hajde Pep, kazi nam koliko igraca iz prve postave Manchester Cityja je poniklo u vasoj omladinskoj skoli?

VL
DU
Deleted user
22:45 10.12.2019.

Sretno Dinamo, samo hrabro.

VL
PR
prajdali100
20:36 10.12.2019.

Modri moraju ostaviti srce na terenu.Samo to tražimo a što će biti biće.

VL
WO
Wolfić
01:38 11.12.2019.

Glavno da je neśt bubnuo i ostao živ. Glupa floskula očito a mi bi sad kakti trebali razmišljat kaj on sad misli?! Ma moš mislit!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.