Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠLA JE BRONCA

VIDEO Hrvatske rukometašice stigle kući: Hvala vam, ispisale smo povijest

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/9
21.12.2020.
u 14:07

– Nismo očekivale da ćemo dogurati ovako daleko, ali ispisale smo povijest jer smo to zaslužile. Nitko nije uspio napraviti ovakvu atmosferu. Još nitko nije svjestan što ovo sve znači – rekla je Katarina Ježić

Hrvatske rukometašice su na ponos i radost svoje domovine u Danskoj na Europskom prvenstvu osvojile brončanu medalju svladavši domaćine u bitci za treće mjesto 25:19  (11:11). Iako je cijela Danska mislila da je stvar već riješena prije utakmice, naše im djevojke nisu dale disati i bez većih problema riješile su utakmicu protiv jednih od favoritkinja i za viša postolja od bronce. 

>> Pogledajte doček hrvatskih rukometašica

Zbog epidemioloških mjera doček nije onakav kakav su naše heroine zaslužile, ali će biti najbolji mogući u ovim čudnim vremenima... Hrvatske rukometašice u zagrebačku zračnu luku sletjele su oko 13:15, a doček ste mogli uživo gledati na našem portalu.

Rukometašice su u zračnoj luci dočekali navijači te novinari.

– Hvala od srca na nevjerojatnoj podršci i što ste bili uz nas cijelo ovo vrijeme – istaknula je Ćamila Mičijević, dobri duh reprezentacije.

- Jako dobru energiju smo imali cijelo vrijeme, ali niti u ludilu nisam ovo mogla očekivati - govori nam ushićeno. 

- Ne mogu baš posebno istaknuti neku najdražu utakmicu baš zbog nečega posebno, osim možda ove s Danskom iz tog razloga što su nas tako podcijenili. Mislim da je to bila prva utakmica na kojoj se nismo onako smijale kao inače i to iz samo jednoga razloga, što smo ih htjele pobijediti - poručila je. 

- Mislim da nas krasi to što imamo jako puno mogućnosti u napadu recimo, ako ne zabijam ja, zabijaju druge cure, ako povučem ja, povuku i druge... To što smo imali svaku utakmicu neku drugu djevojku kao igračicu utakmice puno znači. 

– Nismo očekivale da ćemo dogurati ovako daleko, ali ispisale smo povijest jer smo to zaslužile. Nitko nije uspio napraviti ovakvu atmosferu. Još nitko nije svjestan što ovo sve znači – rekla je Katarina Ježić, kapetanica Hrvatske.

>> Pogledajte kako je to izgledalo prije leta u Danskoj:

Komentara 12

Avatar manjejeviše
manjejeviše
13:08 21.12.2020.

Bravo cure !

BL
boris.ljubicic1
13:04 21.12.2020.

...mi imamo šampiONE!

Avatar prahrvat
prahrvat
13:45 21.12.2020.

bravo, čestitke! svaka čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije