Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE KUPA

Navijači izbačeni s tribine zbog dobacivanja Šukeru!

Finale Kupa
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/11
22.05.2019.
u 17:35

Na utakmicu je došao i bivši trener Dinama Zoran Mamić, a sreli smo i Alena Macinića, popularnog Svisca iz Big Brothera

Dinamo i Rijeka u Puli su igrali finale Hrvatskog nogometnog kupa u kojem je momčad Igora Bišćana na kraju slavila s 3:1 i osvojila peti naslov u ovom natjecanju. Uoči susreta snimili smo modrih navijače koji su u odličnom raspoloženju. Prijenos utakmice pratite OVDJE.

Na tribinama stadion Aldo Drosina pola sata prije početka utakmice skupljaju se navijači oba finalista te neutrali navijači. Zbog velikog broja policije i zaštitara nema nereda oko samog stadiona, a u navijačkoj zoni izmješali su se navijači i Dinama i Rijeke te je sve prošlo bez incidenta. Na utakmicu je došao i bivši trener Dinama Zoran Mamić, dok je na tribinama 6742 gledatelja.

Nakon što je sa službenog razglasa predstavljen predsjednik HNS-a Davor Šuker stadionom su se prolomile salve zvižduka. Nakon toga se s tribina čulo negodovanje protiv Saveza uz povike "HNS pe**ri, nogomet ste sje**li".

Foto: Ivan Pavić

I dok je cijeli stadion zapljeskao sjajnoj paradi Livakovića, "riječka" tribina eksolodirala je nakon pogotka Čolaka. Prilikom slavlja čula se i jedna petarda.

Nakon drugog pogotka Rijeke s tribine gdje se nalazi Armada prema terenu je poletjela jedna baklja koja, na svu sreću, nije pogodila nijednog igrača Dinama koji su u tom trenutku bili okrenuti leđima.

Armada je ružnim skandiranjem "Mario ci**ne" završila prvo poluvrijeme. "Žrtva" je bio bivši igrač Rijeke, a sada Dinama, Mario Gavranović.

U 61. minuti krenula je bakljada Armade. Nekoliki baklji je opet završilo u terenu. Nakon upozorenja službenog spikera situacija se smirila te je nastavljena igra.

Nakon što je prilikom dosuđenog jedanaesterca na strani riječkih navijača vladalo čuđenje i nevjerica popraćeno bacanjem plastičnih boca, nakon obrane Sluge nastavljeno je gromoglasno navijanje uz glasne povike prema sucu.

A nekoliko gledatelja udaljeno je s tribina zbog incidenata u blizini Davora Šukera! Nešto su dobacivali, čini se na račun predsjednika HNS-a pa su izvedeni s tribine.

Sreli smo i Alena Macinića, popularnog Svisca iz Big Brothera, a što nam je rekao pogledajte u videu u galeriji.

Ključne riječi

Komentara 15

FO
forumlegale
18:42 22.05.2019.

Nitko vam ne valja ... Markovic bio los sad Suker ..bravo👏👏👏da vam Isus dodje pljuvali bi po njemu...a vi ste svi ono posteni radite samo za drzavu i druge vas osobni interes pada u drugi plan.Dajte molim vas ocistite ispridd svoga praga pa se javite a Sukera ostavite na miru.

KA
kasuv
18:53 22.05.2019.

u hrvatskoj nemožeš biti biti prihvačen ako dobro radiš i imaš rezultat,makne ovo dovedi nove face koje će srozati reprezentaciju i dobar dio ljudi u rh biti će jako sretan lp

PA
pappmisi
18:57 22.05.2019.

Tu treba napraviti reda !! Svako nepimerno navijanje kazna klubu !!! U Madjarskoj su izbacili Jedan Ferencvaros iz prve lige a taj klub je postajao 50-60 godina pre Hajduka i Dinama ! I ima vecu armiju navijaca od Hajduka ia i Dinama zajedno . Sada se moze ici na utakmice u Madjarskoj s decom 2-16 godina nijednu ruznu rjec ne mozes cuti a kamoli o incident bilo kakve vrste .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije