Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOBOJ U PARIZU

Tony Yoka nakon Filipa Hrgovića pobijedio i dosad neporaženog Milasa!

Tony Yoka nakon Filipa Hrgovića pobijedio i dosad neporaženog Milasa!
Foto: Reuters
10.09.2021. u 23:11

Bivši olimpijski pobjednik i svjetski prvak Francuz Tony Yoka porazio je hrvatskog boksača teške kategorije Petra Milasa u Parizu prekidom u sedmoj rundi.

Milas je pružio odličan otpor Yoki, dobro se borio šest rundi, ali ga je Yoka dvaput srušio u sedmoj i nakon drugog sudac je prekinuo meč.

Foto: Reuters

Yoka je do ove borbe imao deset profesionalnih borbi i u svima je slavio. Zadnju brobu imao je u ožujku ove godine kada je savladao Belgijanca Joela Tambwea Djekoa nokautom u 12. rundi borbe. Yoka je tom pobjedom osvojio EBU (European Boxing Union) pojas teške kategorije.

Milas je imao dosta dugu pauzu, nije se borio od od listopada 2019. godine kada je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Južnoafrikanca Johnnyja Mullera. U 15 profesionalnih borbi koje je imao prije meča s Yokom 26-godišnji Milas je upisao pobjede.

Komentara 4

SV
svrake
23:18 10.09.2021.

ee Milas citavu borbu bez garda ides, ovo je ipak skolovan borac, olimpijski pobjednik, nije drvosjeca kao ti..

RA
raznovrsni
23:27 10.09.2021.

Ma o čemu pričamo nije ga ni udario pao je sam od sebe .

DM
drago.miota
07:20 12.09.2021.

a kad je to pobjedio Hrgu u amaterskom sranj- neka sad dođe 2 runde i amen spimen Hrge va služi za opravdanje Milasa to njemu ne treba*Milasu)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije